Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday 15 December 2012

~PELAJAR TERKANTOI~Seorang pelajar perempuan ditangkap bersama pasangannya ketika melakukan perbuatan tak bermoral ditangga sebuah sekolah..


Kejadian berkenaan disedari oleh guru sekolah terbabit melalui aduan yang diterima..


Ketika ditangkap, pasangan pelajar terbabit sedang melakukan aksi ringan-ringan dan tangan pelajar pompuan terbabit sedang berada didalam seluar pasangannya..


Ini menunjukkan bahawa keruntuhan akhlak dikalangan remaja sekolah kini berada ditahap yang membimbangkan.

~Gambar Perhimpunan Pribumi PERKASA Negara 2012~

~WARGA FELDA halau keluar Puak Perosak!!!~


video ada di bawah ni


 apa dia ingat warga felda bodoh ke hah...senang nak bagi ko masuk felda n tabur fitnah sana sini...apa kes...
'Selamatkan Felda Dari Fitnah' - Atas semangat itulah Presiden Anak, Mazlan Aliman bersama hampir 250 peserta Kembara Oren peringkat negeri Terengganu bersama 80 kenderaan dihalang memasuki Felda Selasih di Besut. 
Sebelum itu, 'kembara fitnah' peringkat negeri Perak awal November lalu ke Felda Lasah di Sungai Siput terpaksa dibatalkan kerana tidak mendapat sambutan. Di Felda Ijok dan Felda Tengi, konvoi berkenaan dihalang masuk ke kawasan penempatan Felda oleh warga peneroka. 
Pada 7 Disember lalu, Mazlan Aliman terpaksa 'menangis' sekali lagi kerana kembara yang membawa risalah fitnah dan ucapan dusta ditolak oleh warga Felda Selasih. 
Setelah gagal memperbodohkan orang Felda, rombongan yang didalangi pemimpin Pas dan Pakatan Rakyat itu tiada pilihan lain melainkan menuduh warga Felda sebagai tidak bertamadun, 'kampung' dan 'golongan hutan' serta menjadikan UMNO sebagai sasaran. 
Memang Sah!!! Mazlan Aliman datang untuk buat fitnah. Disebabkan tidak berjaya menabur 'fitnah-fitnah besar', AJK Pas Pusat itu meninggalkan 'fitnah-fitnah kecil' dengan menuduh UMNO mempergunakan penduduk yang 90 peratus remaja berusia 13 hingga 16 tahun? 
Kejadian kira-kira pukul 5.30 petang itu menjadi sedikit tegang apabila konvoi berkenaan bertegas untuk memasuki kawasan Felda itu walaupun dihalang oleh warga peneroka dan diselang-seli dengan laungan seperti 'Hidup Felda' dan ' Tolak Fitnah'. 
Konvoi itu turut membuat 'auta' dengan alasan mahu solat Asar di Felda Selasih. Solat dijadikan alasan untuk menghalalkan mereka menabur fitnah. Islamnya Pas! Mazlan Aliman jangan fikir orang Felda bodoh! 
Malah, ada juga individu yang memimpin konvoi berkenaan bersikap kasar, kurang ajar dan mahu bergaduh dengan penduduk setempat. 
Solat Asar pukul berapa? Terdapat banyak masjid dan surau sepanjang perjalanan untuk singgah solat Asar, kenapa Masjid Felda Selasih yang begitu jauh dipilih untuk solat Asar? Barangkali Anak dan Pas lebih pentingkan agenda tabur fitnah berbanding Solat? 
Turut serta dalam rombongan adalah Pengerusi Anak Terengganu yang juga Timbalan Yang Dipertua Pas Kawasan Besut, Salahuddin Ayob dan Pengarah Majlis Tindakan Dun Jabi, Dr Azman Ibrahim. 
Sebelum itu, konvoi berkenaan yang singgah di Felda Kerteh II, Felda Jerangau dan Felda Bukit Bading disambut dingin oleh penduduk yang kebanyakkan mereka bukan warga Felda. 
Episod malang itu bukan salah UMNO seperti yang didakwa sebaliknya rakyat sudah dapat menghidu 'tembelang' penipuan pemimpin Pas. 
Sebenarnya, yang perlu diselamatkan ialah Pas daripada terus menjadi 'kuda tua' kepada DAP dan PKR!- Keris 7 Lok

~GEMPAR!!!LAGI KES DERA~


SEMALAM kita dikejutkan dengan tindakan seorang lelaki tidak berperikemanusiaan yang telah mendera anak tirinya dengan begitu kejam sekali. Sebenarnya kes dera melibatkan kanak-kanak ini bukan semakin menurun, tetapi semakin berleluasa. Bezanya ramai yang tidak melaporkan perkara itu kepada pihak polis kerana hendak menjaga maruah keluarga atau kerana hendak melindungi anggota keluarga mereka itu daripada tindakan undang-undang. Bacul! Ya memang BACUL! Itu saja perkataan yang boleh kita berikan pada pendera kanak-kanak…ini kerana mereka tahu, mangsa mereka tak mungkin melawan atau membalas penderaan fizikal yang dilakukan. Ini ada satu lagi klip…lihat bagaimana wanita ini memandikan anaknya, atau mungkin kanak-kanak bawah jagaannya, dengan begitu sadis sekali. Dipijak-pijaknya anak itu sampai menangis-nangis kanak-kanak itu diperlakukannya. Tak cukup dengan itu, disimbahnya anak tersebut dengan air hingga budak itu hampir kelemasan. Sebenarnya masih ramai pendera di luar sana yang masih bebas…apa peranan kita?

videonya


~CARA SENANG BUAT ANAK!!!~

HEE kome ni aje bebeno ye...gatei beno...hehe 


Cara paling senang buat anak? Ia adalah gurauan semata-mata, para ibu jangan pula terasa. Gambar ini dipetik dari pengumpulan lawak-lawak dunia. Semoga terhibur.~gempar!!tin milo di ceramah ustaz kazim~

MEMANG TERBAIK LER PROGRAM CERAMAH ILMU YANG BARU MELABUHKAN TIRAINYA PADA JAM 11:15 PM..MEMANG TERBAIK APABILA ADA YANG SANGGUP DATANG DARI JAUH SEMATA2 NAK MELIHAT DAN MENDENGAR SENDIRI CERAMAH USTAZ KAZIM

TAHNIAH ATAS PENGANJURAN PROGRAM TERSEBUT..
kumpulan nasyid rabbani

eh bukan tin milo lew ...ni adalah kutipan tabung derma utk palestin (kn dah kene)


memang penuh


penceramah ustaz kazim


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...