Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday 11 August 2013

Terkini Dari Rumah Terbuka Pemuda Umno Perak!!!

Cukup meriah sekali ketika berada di Jamuan rumah terbuka pemuda Umno Perak  yg bertempat di dewan besar Kementerian Belia .

Sedikit gambar utk tatapan semua .Majlis juga turut dimeriahkan dengan kehadiran pelbagai kaum yg terdiri daripda bangsa china india dan melayu

Kebetulan semasa penulis sampai di majlis Rumah Terbuka ini saudara Azwan Bro yg juga ketua Pemuda Umno Perak turut sampai.

Jemputan Buat Semua Rakyat Perak Ke Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri Pemuda Umno Perak

Salam aidilifitri buat seluruh rakyat negeri Perak .Pada Hari Ini insyallah anda semua dijemput ke program rumah terbuka aidilditri Pemuda Umno Perak .Butiran program sila baca di bawah .

Salam Perak AmanJaya, Pergerakan Pemuda UMNO Negeri Perak menjemput tuan/puan hadir ke Majlis Rumah Terbuka Pergerakan Pemuda UMNO Negeri Perak pada 11 Ogos 2013 (Ahad) bertempat di Dewan Besar Kompleks Belia & Sukan Perak (berhadapan stadium bolasepak Perak) mulai jam 2.00 ptg hingga 6.00 ptg. YAB MB Perak dijangka hadir pada jam 4.00 ptg. (Ada psembahan artis & cabutan btuah).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...