Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday 10 December 2012

~UUM:FORUM WANITA DAN POLITIK~

Presiden SW1M Puan Sharifah Zohra Jabeen

Tahniahhhh pada Presiden SW1M Puan Sharifah Zohra Jabeen di atas penganjuran forum yang bertajuk "Forum wanita dan politik:seiringkah mahasiswi dan mahasiswa dengan politik" yang telah berlangsung di Universti utara Malaysia(UUM) Sintok,Kedah yang bertarikh 8 Disember 2012 yang lepas.

Paling membanggakan kehadiran yang menghadiri forum ini adalah seramai 3000 peserta yang terdiri drpd pelajar UUM sendiri serta peserta 2 luar.Tahniah anak Jati ucapkan.


Suasana semasa forum berlansung:


Barisan ahli panel Puan Sharifah Zohra Jabeen, Encik Peter Yap,Encik Gulam Muszaffar Gulam Mustakim dan Encik Mazli Mutazam. Moderatornya Saudara Ku Amirul Aziz Ku Seman
 Barisan Urusetia:LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...