Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday 4 July 2013

BANGSAT CELAKA HARAM JADAH !!! SYARIKAT CINABENG SEMAKIN BIADAP, MEMAKSA PEKERJA ISLAM BUKAK TUDUNG DAN PAKAI SKIRT KALAU MAHU KERJA!


Semalam dunia Malaysia dikejutkan dengan insiden berkenaan dengan satu SYARIKAT CINABENG SEMAKIN MELAMPAU, MEREKA MEMAKSA PEKERJA ISLAM BUKAK TUDUNG DAN PAKAI SKIRT KALAU MAHU KERJA!

kome semua boleh baca DISINI kalau kome nak tahu berita lebih panas .


gambar-gambar aku petik dari blog 1cilipadi

VIDEO PANAS !!! CINA KIASAU DAP HASILKAN VIDEO SEKS

Siapa tidak kenal dengan Pasangan Cina Kiasau yang bernama Alvin & Vivian .Kali ini mereka lebih berani dengan menghasilkan Video Seks Baru.

Baru-baru ini Vivian cedera parah dibahagian tangannya kerana disamun dan ditetak seorang lelaki yang tidak dikenali berhampiran rumahnya di pinggir Kuala Lumpur. 

Walaupun baru saja keluar dari wad disebabkan kecederaan yang dialaminya, ia tidak menghalang Vivian dan kekasih kesayangannya itu meneruskan 'hobi' mereka merakamkan adegan seks untuk tontonan ramai. 

Terbaru, dengan tangan yang masih berbalut, Vivian dan Alvin kembali dengan 'hasil karya' terbaru mereka! 

Nampaknya walau diserang dan disamun, ia tidak pernah 'menghalang' atau lebih tepat lagi, memberi pengajaran kepada mereka agar tidak terus melakukan perbuatan mengaibkan sebegitu. 

Anda nilai dan tafsirlah sendiri…. 

SEBARKAN !!! BUKTI-BUKTI KUKUH DUN PULAU PINANG DAP MEMANG RASIS????

Anak Jati Malaya kini merasakan dewan Rakyat Pulau Pinang adalah satu dewan paling berbisa ,kerana apa Anak Jati berkata sedemikian,pada tempoh hari kita dikejutkandengan tindakkan mereka menghalang wartawan daripada memasuki Dun P.Pinang.

Hari ini kita dikejutkan dengan insiden Speaker DUN Law Choo Kiang (gambar) berulang kali mengeluarkan amaran mengingatkan wakil rakyat supaya tidak membuat provokasi yang boleh membangkitkan kemarahan sehingga mengganggu kelancaran persidangan dewan.

Kali ini, RSN Rayer (DAP-Seri Delima) pula yang diberi amaran keras oleh Law kerana kelantangannya membuat provokasi sehingga menimbulkan kemarahan Datuk Roslan Saidin (BN-Pinang Tunggal) berhubung isu perkauman.

Law yang berulang kali mengarahkan Rayer supaya duduk dan berhenti bercakap akhirnya terpaksa meninggikan suara dan memberi amaran akan mengenakan tindakan terhadap ADUN Seri Delima itu sekiranya masih enggan mengikut arahan.

"Seri Delima duduk...saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan begitu juga dengan Pinang Tunggal.

Terus kan Membaca DISINI

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...