Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday 26 June 2013

BANGSAT BETUL !!! BABI YANG BERNAMA SI SALLY YEN HINA ISLAM !!! CELAKA BETUL !!!


Hinanya agama Islam. Tiada siapa pun yang mahu mempertahankan agama suci Islam. Tindakan penguatkuasa yang lemah menambahkan kekalutan dan menimbulkan keresahan kepada semua penganut agama Islam di negara ini. Jika dibiarkan berleluasa, agama Islam akan dipermain-mainkan sesuka hati oleh penganut agama lain.

Tindakan seorang Cina Bangsat, Sally Yen yang menghina Rasulullah dan agama Islam secara terang-terangan langsung tidak diambil peduli oleh penguasa yang berwajib. Tambahan pula sokongan Ustazah Segera PAS, Abby Abaditerhadap tindakan Cina Bangsat ini menyebabkan Cina Bangsat ini bertambah berani.

Komen terbaru Sally Yen lebih dasyat menghina Islam tanpa dipedulikan langsung oleh penguasa berwajib ataupun pak-pak menteri. Oleh kerana Sally Yen ingin berbangsa Cina, maka (baca sterusnya..)

PANAS TERIK!!! YB KJ DIBELASAH TERUK SEHINNGA LUNYAI???YB Ustaz  Nasruddin Tantawi,Ketua Dewan Pemuda PAS,YB Shamsul Iskandar,Ketua AMK dan YB Teo Kok Seong,akan membuat sesuatu pada KJ.Nak Tahu Teruskan Membaca di SISIBUKIT

BLACKOUT 505 !! Foto Gadis Separuh Bogel Terkam Perdana Menteri !!

Aktivis WanitaBeberapa orang aktivis pertubuhan feminis Femen membantah penahanan rakan mereka di Tunisia dengan melompat ke atas kereta Perdana Menteri baharu negara berkenaan, Ali Larayedh semasa lawatan beliau ke ibu negara Belgium di sini semalam.
Sebelum ini, tiga aktivis Femen dipenjarakan kerana melakukan kelucahan di tempat awam di Tunisia.
Protes di sini berlaku sehari sebelum mahkamah mendengar rayuan tiga aktivis tersebut di Tunisia.
Bantahan itu menyaksikan tiga wanita yang mendedahkan payudara mereka melompat ke atas kereta BMW yang dinaiki oleh Laarayedh semasa dalam perjalanan untuk menemui Presiden Kesatuan Eropah, Herman Van Rompuy.
Mereka kemudian ditahan oleh beberapa pengawal keselamatan bagi membolehkan konvoi yang membawa Larayedh meneruskan perjalanan.
Pertubuhan tersebut berjuang bagi menentang dominasi lelaki, pemerintahan diktator dan eksploitasi wanita. – dpa

mynewshuba

PANAS !!! ADA KEJUTAN DARI AZWAN BRO BUAT PEMUDA PERAK!!! NANTIKANPergerakan Pemuda Barisan Nasional Perak, menyahut baik hasrat Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak dalam menubuhkan makmal politik.
Pengerusinya, Khairul Azwan Harun bagaimanapun turut mencadangkan agar golongan belia diberi peluang untuk terlibat secara langsung aktiviti makmal politik berkenaan.

"Jadi apabila perdana menteri bersetuju untuk menubuhkan makmal di Dewan Tertinggi BN maka saya merasakan elok juga sekiranya melibtkan generasi muda yang datang daripada pelbagai lapisan masyarakat, dari bandar dan luar bandar sama-sama terlibat dalam proses kajian dan penelitian.
"Kita jadikan makmal ini tempat untuk memdengar nasihat serta pandangan supaya sama-sama kita dapat hasilkan satu input yg baik untuk BN,"katanya ketika mengulas mengenai penubuhan Makmal Politik oleh Presiden BN semalam.

Khairul Azwan berkata lagi, penubuhan makmal kajian ini sebenarnya satu pendekatan yang cukup baik dalam usaha untuk memastikan parti berkenaan terus relevan.

Malah katanya, kejayaan daripada penubuhan makmal-makmal lain sebelum ini telah pun dicapai serta dinikmati oleh rakyat pelbagai kaum di negara ini.
"Sebagai contoh program-program transformasi ekonomi, transformasi kerajaan , transformasi politik ini semua adalah hasil daripada perancangan oleh makmal kajian," katanya lagi.

Terdahulu, Perdana Menteri mengumumkan untuk menububkan makmal politik bagi memastikan parti itu terus relevan kepada rakyat.
Semalam, Najib berkata Dewan Tertinggi BN memutuskan penubuhan makmal politik bulan depan untuk membuat cadangan khusus mengenai perubahan yang perlu dilakukan kepada parti gabungan itu.

Makmal berkenaan akan melihat sama ada perubahan itu melibatkan struktur, penjenamaan atau dasar BN atau ketiga-tiganya. AL-FATIHAH!!! ADUN KUALA BESUT MENINGGAL DUNIA SEBENTAR TADI !!!KUALA TERENGGANU: Pengerusi Jawatankuasa Kesihatan, Pembangunan Keluarga dan Masyarakat negeri, Dr A Rahman Mokhtar meninggal dunia jam 10.18 pagi ini selepas tujuh hari dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi, Hospital Sultanah Nur Zahirah di, sini.Beliau disahkan meninggal dunia akibat paru-paru berair.Dr A Rahman yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Kuala Besut dimasukkan ke hospital sejak Khamis lalu dan ditempatkan di ICU selepas mengalami masalah pernafasan. - Bharian 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...