Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday 17 July 2013

TAHNIAH ORANG MELAYU !!! SALAH SEORANG CHINABENG TELAH DIBELASAH AKIBAT TINDAKKAN BODOH ALVIN DAN VIVAN !!!


Tu la Orang melayu dah pesan jangan cube bermain api dengan kami .Kan Ko dah kene.Dikhabarkan lagi salah seorang chinabeng telah dibelasah atas sebab tindakkan bodoh si Alvin Dan Vivian.

Dari dulu kan orang Melayu duk Bersabar dengan perangai haram jadah mereka ni.Tapi hari Ini org Melayu dah tak Boleh bersabar dah.Ini lah jadinya jika agama Islam Dipermainkan dan dipersendakan.Hoiii China Beng Lu kasi Hormat sama Islam Haa.

Lagi Gambar Mangsa Dipukul DI MIK

HIDUP MELAYU,HIDUP ISLAM,

PANAS!!! KHIDMAT SEKS DILAKUKAN SEMASA BULAN RAMADHAN


Sempat terbelek satu artikel berkenaan dengan benda ini,Amat memalukan betul la ,kenapa di Bulan Yang begitu suci ini masih ada lagi perbuatan sekeji ini .Siapa kah Yang patut dipersalahkan.

Kejadian seperti ini amat memalukan khususnya Umat ISlam.Memang sudah sampai masanya .Maksiat terus berleluasa walaupon di Bulan ramadhan Yang Suci.Bertaubatlah sementara Bernyawa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...