Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday 17 October 2013

TERKINI !!! KEPUTUSAN TERKINI KERUSI NAIB KETUA PEMUDA UMNO !!!


"UMNO yang menang...!"

Itulah kata kedua-dua calon Naib Ketua Pemuda UMNO Malaysia, Khairul Azwan Harun dan Jamawi Jaafar sebaik sahaja keluar dari Bilik Mesyuarat bersama JK Pemilihan UMNO 2013 yang dipengerusikan oleh TS Tajol Rosli.

Penyokong-penyokong kedua-dua calon yang setia memberikan sokongan sejak jam 10.00 pagi turut tertanya-tanya siapakah yang memenangi jawatan Naib Ketua Pemuda UMNO Malaysia kerana keputusan tersebut hanya diketahui jam 11.00 pagi esok (18 Oktober 2013) dan akan diumumkan oleh JK Pemilihan UMNO.

Harap-harap keputusan bagi Naib Ketua Pemuda Malaysia yang bakal diumumkan esok 18 Oktober dapat menyelesaikan kemelut yang timbul dan menguatkan lagi semangat juang buat kedua-dua calon dan penyokong mereka.

Inilah kematangan dalam Pemuda UMNO Malaysia sejak dipimpin oleh YB Khairy Jamaluddin. Masalah yang wujud dapat diselesaikan dalam suasana yang harmoni tanpa berlaku sebarang insiden kerusi terbang sebagaimana pemilihan cabang PKR.

Hahaha...

Tahniah buat kedua-dua calon dan penyokong mereka, kita tunggu esok sajalah!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...