Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday 22 December 2012

~HOT : WAWA PASANG NIAT NAK BERTUDUNG...~
SEJAK kebelakang ini, ramai di kalangan selebriti wanita termasuklah penyanyi dan pelakon yang mengambil langkah untuk melakukan hijrah ke arah yang lebih baik iaitu dengan mengenakan hijab dan mula menutup aurat mereka.

Niat yang sama turut disuarakan oleh pendatang baru dunia lakonan iaitu Wawa Zainal apabila menyatakan dia sememangnya telah memasang niat untuk menutup auratnya sama seperti kebanyakan wanita lain.

“Tidak dinafikan itu merupakan kewajipan kita sebagai umat Islam, cuma mungkin dalam waktu sekarang belum tiba waktunya untuk saya melakukan sedemikian.

“Saya tidak mahu menjadi seorang yang hipokrit dan menipu orang ramai dengan berpura-pura seperti itu," katanya yang ternyata kelihatan manis semasa bertudung.

Wawa Zainal kini sedang terlibat dengan penggambaran filem terbaru Metrowealth Productions (MIG) berjudul Longkai yang sedang menjalani penggambarannya di sekitar Kuala Lumpur.

“Sebelum ini memang ada peminat yang turut bertanyakan soalan sama berhubung memakai tudung, apa yang dapat saya katakan sekarang adalah doakan yang terbaik untuk saya.

“Sungguhpun begitu, saya tidak kekok untuk memakai tudung kerana apabila hadir ke majlis-majlis keagamaan, biasanya saya akan memakai tudung," tambah Wawa. UM

**Alhamdulillah...


~BERITA PENTING:PRU 13 SEBELUM TAHUN BARU CHINA~


Tahniah Dato seri Najib,pemilihan tarikh yang dikatakan sangat tepat buat seluruh rakyat Malaysia.Menurut sumber yang anak jati terima diberitakan PRU 13 akan berlangsung sebelum tahun baru China.Ini berikutan kerana tarikh yang dipilih tidak mengganggu program2 lain. Diharapakan rakyat Malaysia dapat memilih kerajaan yang betul2 boleh memerintah Malaysia.

Insyallah UMNO serta parti komponen BN yang lain akan memenangi PRU 13.Ingat jangan mudah dir\tipu...Pemilihan kerajaan bkan utk dicuba ye...sekali salah pilih abis wei...

Terima kasih Parang Pedang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...