Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday 2 November 2013

PANAS !!! CUBAAN MENGHINA ALLAHYARHAM USTAZ AZIZAN


Kempen PRK Sungai Limau semakin menjadi jahat di sat akhir ini. Hari ini satu “PATUNG TANPA SEBELAH KAKI” telah digantung di talian elektrik di Simpang Tiga,Sungai Limau Luar.

Patung itu, yang dipotong kakinya dengan sebelah lagi kakinya ditulis dengan perkataan “KAKI USTAZ” menunjukkan ianya memang ditujukan atau menggambarkan bahawa itu adalah Allahyarham Ustaz Azizan Razak.

Dalam ceramah-ceramah kempen Pakatan Rakyat banyak mengaitkan tentang kenaikan harga gula dan kenyataan YB Tan Sri Muhyiddin Yassin yang kononnya menghina Allahyarham Ustaz Azizan.

Patung yang digantung itu sebenarnya cuba mengaitkan cerita gula dan cerita Tan Sri Muhyiddin dengan niat yang sangat jahat supaya pengundi di Sungai Limau membenci BN sekaligus mengundi PAS.

Apa dosa Allahyarham Ustaz Azizan kepada mereka orang PAS hingga sanggup mereka berbuat seperti itu?
Kebencian mereka terhadap Allahyarham Ustaz Azizan sejak dulu nampaknya masih tidak terpada dan kini kumpulan dalam PAS yang menentang Ustaz Azizan dulu kembali dengan menggunakan “Kaki Yang DiPotong” akibat kencing manis sebagai senjata untuk menentang dan menjatuhkan Calon BN.

Siapa yang sanggup buat seperti ini? PAS memang sudah amat terdesak hingga sanggup menggunakan taktik yang amat kotor ini supaya BN dikaitkan sebagi dalang dan seterusnya menjadi kambing hitam dalam PRK kali ini.

BN tidak sebodoh itu untuk menggunakan taktik seperti ini dalam kedudukan penduduk Sungai Limau yang begitu menghormati Allahyarham Ustaz Azizan.


Semoga Allah memberikan balasan yang setimpal kepada PAS yang sanggup meninbulkan perbalahan sesame umat Islam hanya kerana mahu memenagi pilihanraya kecil ini.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...