Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday 28 June 2013

PANAS DARI DUN PERAK !!! ZAMBRY TENSION DI HARI PERTAMA SIDANG DUN PERAK???

Manjung Mari: DUN Perak - Zambry menuruti kehendaki MIC... Tahni...: Apa sahaja kehendaki MIC tak perlu gusar, tak perlu risau,,, Zambry yang baik hati akan menurutinya,,,,  Apa lagi yang ada pada umno..... k...

PANAS DARI DUN P.PINANG!!! SIDANG DUN PALING RARE ???


Wartawan Utusan Tidak Dibenar Buat Liputan Majlis Angkat Sumpah Adun P.Pinang...

ini la kebebasan bersuara yang dilaungkan oleh PR...hahaha tuihhh...go die la....


IPS

PANAS DARI DUN SELANGOR !!! SULTAN SELANGOR TITAH SUPAYA WAKIL RAKYAT JAGA TINGKAH LAKU, JANGAN JADI MONYET!!!


Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah menitahkan semua pihak supaya memberikan kerjasama dengan kepimpinan kerajaan negeri yang diterajui PR tanpa mengira ideologi politik dalam membangunkan negeri ini.

Tuanku juga menggesa mana-mana pihak khususnya Adun Selangor supaya menghormati sepenuhnya Perlembagaan Persekutuan dan Undang-undang Tubuh Negeri Selangor.

"Beta berharap janganlah ada pihak yang menyalahtafsirkan peruntukan undang-undang itu untuk kepentingan pihak tertentu sahaja.

"Ahli-ahli Yang Berhormat dan Adun perlulah mematuhi peraturan mesyuarat tanpa mengira ideologi politik masing-masing," titah baginda yang berkenan merasmikan Upacara Pembukaan Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor ke-13, di sini, hari ini.

Baginda juga mengingatkan Adun Selangor supaya mematuhi Peraturan Tetap Dewan Negeri semasa bersidang supaya perjalanan persidangan itu berjalan dengan teratur dan sempurna.

"Matlamat setiap ahli Dewan Negeri adalah sama iaitu untuk memberi perkhidmatan yang terbaik demi kebajikan rakyat dan negeri tanpa mengambil kira ideologi politik masing-masing," titahnya.

Tuanku juga bertitah supaya semua wakil rakyat Selangor menjaga tingkah laku dan berhati-hati dalam setiap tindakan susulan perlakuan mereka akan menjadi contoh kepada masyarakat dan mencerminkan ketamadunan serta kemajuan Selangor.

Selain itu, Tuanku mahu semua wakil rakyat di Selangor bekerjasama sebagai satu pasukan dalam memberikan perkhidmatan terbaik kepada rakyat negeri itu.

Tambah Tuanku, Adun perlu sentiasa menghormati kedaulatan undang-undang bagi memastikan tindakan dan keputusan yang diambil tidak bercanggah malah selaras dengan peruntukan Perlembagaan Persekutuan dan Undang-undang Tubuh Kerajaan Selangor.

PANAS DAN TERKINI !!! Datuk S Devamany Dilantik Speaker DUN PerakDatuk S Devamany sebentar tadi diumumkan sebagai Speaker Dewan Undangan Negeri Perak Ke-13 pada Mesyuarat Pertama, Penggal Pertama Dewan Negeri Ke-13 yang berlangsung di Ipoh.

Bekas Ahli Parlimen Cameron Highlands itu mendapat 31 undi berbanding calon pembangkang, V Sivakumar yang mendapat 28 undi selepas proses pengundian dijalankan oleh Setiausaha dewan, Rumaizi Baharin.

Pelantikan itu sekaligus menamatkan kontroversi yang tercetus sebelum ini berhubung pelantikan jawatan itu yang dibangkitkan oleh Presiden MIC, Datuk G Palanivel yang mendapat liputan meluas media massa.

Gempar!!! Punggung Janda Muda Basah???

Cerita asal

Imah, seorang janda yang muda, jelita dan seksi tinggal seorang diri di sebuah banglo dua tingkat. Ramai lelaki tidak kira tua atau muda menggilainya tapi Imah tidak pernah melayan. Siapakah agaknya lelaki yang berjaya memikatnya? Sungguh bertuah lelaki itu kerana harta- harta Imah bernilai berjuta, hasil peninggalan suaminya seorang ahli perniagaan yanmg berjaya.


Kini sudah masuk tahun ke-3 Imah tidak bersuami. Sudah lama dia bersabar. Dalam hatinya yang sepi itu, sebenarnya beliau tidak menafikan dirinya memang kehausan teman. Apatah lagi dirinya kini kian bergetah kembali, yang longgar pun sudah rapat, yang cantik pun pun makin bertambah cantik lagi. Ini juga adalah hasil daripada minatnya yang mendalam terhadap barangan kosmetik dan barangan penjagaan diri.


Dalam sikapnya yang tidak mengendahkan lelaki namun pada malam ini beliau amat berharap mana-mana lelaki akan datang kepadanya. Sesiapa sahaja yang datang malam ini beliau akan sudi menghulurkan tangan.


Tambahan lagi, Imah tinggal berseorangan dalam kegelapan. Bekalan elektrik petang tadi sudah terputus. Imah amat kehausan sekali. Perasaan Imah semakin resah. Sabar Imah menunggu, sejam dirasakan bagaikan sehari. Keresahan dan degupan jantungnya makin memuncak.


Tuk!!!Tukkk! Tiba-tiba tingkap rumahnya diketuk orang. “Ohhhh!


Syukurlah!!!”kata Imah di dalam hatinya. Imah terus berlari membuka tingkap rumahnya yang diketuk itu.


Lagi Di Boodak Benteng

Remaja Maut Akibat Tingkap Yang Dijadikan Tempat Berpaut Ketika MELAKUKAN HUBUNGAN SEKS Roboh!!!Kejadian ini dikatakan berlaku di negara China, mungkin perlakuan sumbang ini dilakukan secara bersembunyi di sebuah lokasi yang telah lama ditinggalkan.

Diberitakan, insiden ini berlaku tatkala mereka berdua melakukan hubungan intim dan sedang berpaut pada sebuah tingkap ditingkat atas bangunan.

Tanpa disedari, tingkap yang dijadikan sebagai tempat untuk bersandar secara tiba- tiba sahaja runtuh dan disebabkan tidak sempat berbuat apa- apa, kedua mereka terjunam ke bawah dan menemui ajal dilokasi.

Baca Lagi (SINI)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...