Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday 9 October 2012

~Wanita Hebat Di Mata Dunia~Wanita Malaysia kini dipandang begitu tinggi dan hebat dimata dunia sehingga diiktiraf dan diberi kepercayaan memimpin pelbagai organisasi dan institusi di Qatar.

Datin Seri Rosmah Mansor, Isteri Perdana Menteri Dato Seri Najib Razak diberi penghormatan untuk menyampaikan ucaptama yang bertajuk Role of Women in Strengtheing Business Ethic di majlis forum yang diadakan di Doha pada 9 Oktober 2012.

hebat kan sampai isteri pm pon diserang ,walaupon diserang di setiap penjuru tetapi beliau seorang yang kental dalam mengenegahkan sesuatu idea yang dapat membawa nama Malaysia ke persada antarabangsa..

syabas dari ANAK JATI MALAYA..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...