Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday 7 June 2013

TERKINI !!! Guan Eng Dah Masuk ISLAM ?!!


Pertama sekali AJM nak ucapkan tahniah kepada semua pemimpin dan jentera PAS di Pulau Pinang kerana apa yang telah di perjuangkan selama ini akhirnya membuahkan hasil.Jika sebelum ini pelbagai pihak menempelak satu-satunya wakil PAS di Pulau Pinang kini rasanya semua itu perlu di tarik balik.
Kena tarik balik sebab PAS di Pulau Pinang sudah menempa satu kejayaan lagi hebat dari rakan-rakan mereka di bumi Kelantan.Kejayaan ini merupakan satu kejayaan yang cukup berharga kerana ianya sudah membuktikan bahawa wakil-wakil PAS selama ini bukannya berlidah cabang !!

Malah mereka sudah mengotakan apa yang mereka perkatakan.

Syukur Alhamdulillah. Akhirnya Si Guan Eng tu dah masuk Islam. Perkara tersebut dinyatakan sendiri oleh calon PAS bagi kawasan DUN Bayan Lepas sewaktu PRU yang lalu.

Kisah mengenai Si Guan Eng tu nak masuk Islam bukan baru kita dengar tapi dah lama. Sejak mula - mula dia jadi Ketua Menteri Pulau Pinang dulu.

Ada seorang tokoh dari kalangan pemimpin PAS pada ketika itu pergi jumpa dengan Guan Eng dan dia sendiri mengakui kepada tokoh PAS tu yang dia nak masuk Islam.

Cerita tu disampaikan oleh tokoh PAS tu bila khabar angin mengaitkan Si Guan Eng tu dengan cara pemerintahan Umar Abdul Aziz hangat dibicarakan.


Tokoh tu juga turut menambah, Guan Eng kata dia nak masuk Islam selepas bapa dia Si Kit Siang tu mati. Tapi kali ini lain pulak ceritanya.

Calon Bayan Lepas tu kata Guan Eng nak masuk Islam sekiranya Pakatan berjaya mengekalkan kuasa dan terus mentadbir Pulau Pinang.

Jadi, takkan pulak pemimpin PAS macam calon Bayan Lepas tu nak menipu rakyat pulak ye tak? Diorang kan pejuang Islam. Islam tak bagi pejuangannya menipu beb !!

Sekarang Si Guan Eng tu dah angkat sumpah sebagai Ketua Menteri di Pulau Pinang. Jadi, bila majlis nak dibuat? Orang Pulau Pinang kena buat persiapan niii.sumber 


Amacam Bang Aji ?? Takkan dah putus asa kot ?? LAWAN TETAP LAWAN Bang Aji !!! 

Kerajaan Umno Perak @Zambry bakal tumbang


Manjung Mari: Kerajaan Umno Perak @Zambry bakal tumbang pada bul...: Ini bukan kenyataan gempar dari Ds Nizar Jamaluddin ,, tapi ini maklumat yang datang  dari seorang sahabat aku, siap bagi copy paste kat aku...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...