Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday 10 July 2013

MENTERI BESAR PERAK MAKIN MEROYAN !!! ZAMBRY TERUS BUAT GILA DENGAN MENERUSKAN NIAT UNTUK MENGGADAI TANAH???

Panas... Memang panas... Menurut satu sumber yang mungkin boleh dipercayai pada hari semalam, hari ini akan ada satu mesyuarat exco bersama MMK negeri Perak untuk membincangkan supaya tanah seluas 6 ekar yang terletak di belakang rumah pengakap, green town akan tetap diberikan kepada Mr Subra iaitu salah seorang kroni zambry. Walaupun pada entri yang lepas dalam blog ini telah berjaya menghalang zambry menggadaikan tanah tersebut tetapi zambry dengan tektik liciknya cuba mengkambing hitamkan exco exco nya pula supaya membuat keputusan. Kali ini sumber tersebut yang juga mungkin terlibat dengan penyediaan segala urusan dokumen pada mesyuarat exco nanti mengatakan Mr Subra atau lebih dikenali sebagai Dr Subra (mungkin lebih jelas tugasnya adalah sebagai doktor penenang sakit jiwa kepada zambry) memberitahu bahawa syarikat yang bernama SERBA MULIA SDN BHD yang dipunyai oleh dr subra bakal dianugerahkan tanah berprestij itu. 

Mungkin ramai rakyat Perak ingin tahu bagaimana Dr Subra yang begitu mulia di mata zambry ini mampu mempengaruhi zambry untuk mendapatkan tanah tersebut walaupun 200 ekar tanah di gopeng dan 15 ekar di Meru masih lagi tidak diusahakan walaupun sudah bertahun dianugerahkan sebelum ini. Ketamakan Dr subra yang tetap mahukan tanah berprestij ini membuatkan beberapa kroni zambry yang lain mula merah mata dan tidak berpuas hati. Disamping subra sebagai pengarah didalam syarikat Serba mulia sdn bhd, sumber itu juga mengatakan ada seorang cina yang bernama SEOW menjadi rakan kongsi didalam syarikat tersebut. Mungkin taukay cina ini adalah funder kepada dr subra yang berperanan sebagai proksi kepada zambry.

Walaupun kelihatan zambry seolah olah berlagak telus dalam soal menyerahkan kepada exco exco nya untuk membuat keputusan tetapi menurut sumber itu lagi sebenarnya exco exco yang telah dilantik oleh zambry sebenarnya adalah dikalangan mereka yang boleh dicucuk hidung dan akan membuat keputusan berdasarkan kepada kehendak zambry. Dan pastinya zambry tidak akan dipersalahkan kerana keputusan menyerahkan tanah tersebut kepada subra adalah keputusan seluruh exco exco dan kononnya bukannya keputusan zambry semata mata.

Rakyat perak perlu mendoakan di bulan yang mulia ini agar niat regim zambry  untuk menggadaikan tanah berprestij itu kepada bukan melayu akan digagalkan oleh Allah swt. Semoga Allah kabulkan doa kita... AMEEN....


Exco perak

1) YAB DS Dr Zambry Abdul Kadir 
Pengerusi Agama, Kewangan, Keselamatan, Tanah, Sumber Asli, Perancang Ekonomi, Pengangkutan Awam dan Hal Ehwal Bukan Islam. 

2) YB Dato Saarani Mohammad - 
Pengerusi Pembangunan Luar Bandar, Perladangan, Pertanian, Perumahan dan Kerajaan Tempatan 

3) YB Dato Zahir Khalid - 
Pengerusi Industri, Pelaburan dan Pembangunan Koridor 

4) YB Dato Zainol Fadzi Paharudin - 
Pengerusi Kemudahan Awam, Infrastruktur, Tenaga dan Air 

5) YB Dato Rusnah Kassim - 
Pengerusi Pembangunan Wanita, Keluarga, Kebajikan dan Intergrasi Nasional 

6) YB Dato Samsudin Abu Hassan - 
Pengerusi Hal Ehwal Pengguna, Sumber Manusia dan Masyarakat Sivil (NGO)

7) YB Ust Md Nizar Zakaria - 
Pengerusi Pendidikan Islam, Pembangunan Sahsiah, Pembangunan Usahawan dan Koperasi 

8) YB Puan Nolee Ashilin Radzi - 
Pengerusi Kesihatan, Pelancongan dan Kebudayaan 

9) YB Dr Mohd Amin Zakaria - 
Pengerusi Pelajaran, Sains Alam Sekitar dan Teknologi Hijau 

10) YB Datuk Shahrul Zaman Yahya - 
Pengerusi Belia, Sukan, Komunikasi dan Multimedia PANAS !!! MENTERI KDN BELASAH ANAK BENGGALI GILA !


baca kisah disebalik perdebatan menarik dalam parlimen semalam bilamana menteri KDN balun anak benggali pasal kes 2006.


anak benggali kata menteri KDN salah guna kuasa.

kes yang dimaksudkan itu berlaku sewaktu zahid jadi menteri JPM 2006.

dalam parlimen semalam, anak benggali kata kes tak jalan dan zahid selaku menteri KDN salah guna kuasa.

apa punya banganglah anak benggali.
kes yang dimaksudkan itu sedang berjalan dalam mahkamah.
dan anak benggali adalah peguam yang mewakili jantan yang larikan anak perempuan zahid.

bila zahid pecah lubang kata anak benggali biol dan anak benggali ada kepentingan peribadi, gobind malu lantas pusing sana sini !

nampak jelas dap cukup panas punggung bilamana menteri KDN dah syorkan untuk diwujudkan semula akta EO..yang selama ini penjenayah banyak lepas pasal ada peguam partai politik yang membela mereka !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...