Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday 18 September 2012

~BLOGGER-BLOGGER PCT MENGAMUK LAGI~

BERITA HARI INI ,TINDAKKAN SALAH SEORANG PEMIMPIN KANAN DAP PERAK(NGEH)YANG MEMPERSOALKAN TINDAKAN ORANG ISLAM YANG MEMPROTES FILEM YANG TERKINI IAITU "INNOCENCE OF MUSLIM" DIANGGAP BIADAP .


DILAMAN TWEETERNYA BELIAU TURUT MENYOAL YANG TELAH DITERJEMAHKAN DALAM BAHASA MALAYSIA YANG BERBUNYI DIANTARANYA "Khairy mahu Muslim protes membantah Sam Bacile. Bagi Islam atau bagi kepentingan politik? Adakah Muslim membuang masa dan tenaga dalam berhubung perkara ini?" agak bro2 sekalian boleh nilai tak apa maksud tersirat yang dikeluarkan beliau.Kalau fikir secara rasional pon rasanya dah boleh dapat jawapannya.


BAGI PIHAK ANAK JATI MALAYA SENDIRI ,BLOGGER MENYOKONG SEPENUHNYA TINDAKKAN YANG TELAH DIAMBIL SECARA DRASTIK  OLEH RAKAN BLOGGER PCT YANG TERDIRI DARIPADA KINTA MENJERIT DAN BUDAK BENTENG SERTA SEKUPANG DUA ANAK PAKYA DIATAS LAPORAN YANG TELAH DIBUAT SEKITAR JAM 4 PETANG TADI DI IPD IPOH ,PERAK BERHUBUNG DENGAN ISU YANG TELAH MENGHANGITKAN KEADAAN..

PAGI PIHAK ANAK JATI MALAYA JUGA,BLOGGER JUGA INGIN BERTANYA PADA RAKAN SEKUTU KUATNYA IAITU PAS SENDIRI DALAM HAL INI,ADAKAH HANYA INGIN MENDIAMKAN DIRI SAHAJA SETELAH NGEH MENGELUARKAN STATEMENT SEDEMIKIAN.ANAK JATI MENUNTUT TINDAKKAN SEGERA DALAM HAL INI,KALAU BETUL NAK PERJUANGKAN ISLAM BERANI KAN DIRI BANTAH KATA2 YANG DIKELUARKAN NYA...blogger PCT mohon Polis DiRaja Malaysia siasat atas statement yang dikeluarkan

untuk lebih info boleh klik di link yang anak jati berikan 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...