Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday 14 May 2013

APA !!! TARIAN BOGEL UTK MALAYSIA BARU???Mungkin pemandangan seperti dalam gambar di atas amat asing bagi anda sebagai rakyat Malaysia yang penuh dengan adat budaya ketimuran, bersopan santun dan saling hormat menghormati antara satu sama lain.

Tapi kini semua itu tidak mustahil berlaku kerana peredaran waktu dan kemodenan yang mendesak untuk kehidupan sosial yang biasa, luar biasa dan terlarang diamalkan tanpa sebarang halangan.

Perjuangan cara hidup ini di Malaysia sudah lama diperjuangkan dan kemuncaknya dapat dilihat kebelakangan dalam tahun 2011 dan 2012 dimana perjuangan untuk mendapatkan hak bernikah lelaki sama lelaki dan perempuan sama perempuan didesak secara terbuka.

Amalan seks secara bebas juga dituntut oleh masyarakat Lesbian, Gay, Bisexual, and Transgender (LGBT) sekaligus mengiktiraf amalana songsang mereka sebagai suatu amalan yang sah tanpa halangan.

Cerita di atas hanyalah satu bahagian daripada ratusan cerita yang akan berlaku selepas parti pembangkang mengambil tampok pemerintahan negara.

Melihat kepada kesungguhan mereka melakukan pelbagai cara memperlihatkan usaha mereka bukanlah usaha main-main yang boleh dipandang remeh oleh pihak kerajaan dan rakyat Malaysia.

BACA LAGI SINI

AHLI MIC DITIKAM ??? BETULKEW???


alt

PETALING JAYA 13 Mei - Ekoran menyokong kenyataan permohonan maaf Datuk Zulkifli Noordin, seorang ahli Malaysian Indian Congress (MIC) difitnah dengan isu perkauman menghina kaum sendiri.

Ramesh Roa yang merupakan ahli MIC berkata, kenyataan palsu bersama gambar beliau yang telah diedit tersebar luas di laman sosial facebook bukan datang daripada diri beliau.

"Saya tidak pernah keluar kenyataan menghina kaum saya, Saya menyokong Zulkifli Nordin sebab beliau telah minta maaf.

"Ini adalah satu kerja yang cukup jahat bagi saya," katanya selepas membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Derah Petaling Jaya.

Menurut Ramesh, beliau telah berceramah di setiap negeri Puau Pinang, Kedah dan Perak untuk menjelaskan kedudukan dan niat Zulkifli Nordin mengenai video yang dikeluarkan pada tahun 2007.

"Dia (Zulkifli Nordin) telah pun meminta maaf dan saya telah jelaskan kepada kaum india."

"Ini sedikit sebnayak pembangkang rasa saya salah satu punca pengundi kaum india kembali kepada Barisan Nasional (BN), mungkin ceramah ini telah memberi kesedaran kepada mereka." katanya. [ KLIK DI SINI ]

alt

Beliau yang juga merupakan Presiden Pertubuhan Minda & Sosial Prihatin mendakwa Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat (PKR) Datuk Seri Anwar Ibrahim  mengupah orang untuk memalukan beliau di laman sosial Facebook.

"Saya yakin orang ini diupah oleh Anwar Ibrahim untuk memalukan saya dalam internet dan membuat pelbagai fitnah.

"Orang yang tahu mungkin dia faham kalau orang yang tidak tahu pekara ini akan menjadi huru hara," katanya

Ramesh meminta agar pihak pembangkang hentikan provokasi dan cubaan untuk huru harakan Malaysia dengan artikel-artikel fitnah.

Sebelum ini Naib Presiden Pertubuhan Peribumi Perkasa (Perkasa), Datuk Zulkifli Noordin telah memohon maaf kepada masyarakat Hindu ekoran penyebaran klip video ceramahnya 10 tahun lalu ketika bersama PAS dan disunting serta melabelkan 'Zul Nordin Perkasa'.
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...