Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday 6 May 2013

DAP PANAS BONTOT !!! NAJIB TERUS JADI PM !!! HIDUP MELAYU


DATUK Seri Najib Razak telah mengangkat sumpah sebagai Perdana Menteri di hadapan Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Abdul Halim Mu'adzam Shah, di Istana Negara.
Upacara ini berlangsung di Balai Rong Seri, Istana Negara pada 4.07 petang.

Turut berangkat ke istiadat itu ialah Raja Permaisuri Agong Tuanku Hajah Haminah.

Najib, 59, yang diiringi isteri Datin Seri Rosmah Mansor, mengulangi sejarah apabila mengangkat sumpah di hadapan Yang di-Pertuan Agong sama, seperti mana allahyarham bapanya Tun Abdul Razak Hussein ketika mengangkat sumpah sebagai Perdana Menteri kedua Malaysia pada 1970.

Tuanku Abdul Halim Mu'adzam Shah telah memberi perkenan selaras dengan Fasal (2)(a) Perkara 43 Perlembagaan Persekutuan supaya Najib dilantik sebagai perdana menteri.

Pada pilihan raya umum ke-13 semalam, Barisan Nasional kekal berkuasa dengan memenangi 133 daripada 222 kerusi Parlimen bagi membentuk kerajaan Persekutuan yang baharu.

Turut hadir ke istiadat itu ialah bekas perdana menteri Tun Abdullah Ahmad Badawi serta para pemimpin parti komponen BN.

BB ingin mengucapkan sekalung TAHNIAH kepada Datuk Seri!!!


CINA DAP SUDAH START BUAT HARAMJADAH DENGAN ORG MELAYU!!! LAGI MAU DIAM KA???

Impian SELURUH ANAK MUDA PAS DAN UMNO ADALAH BERSATU PADU MENENTANG DAP KOMUNIS !!!


Indahnya PAS Bersama UMNO!Sebagai kita umat islam,adalah kita saling memaafkan antara satu sama lain, alangkah indahnya PAS bersama dengan UMNO untuk memerintah Sebuah Tanah Air di Negara Islam?!


Aku sebagai anak muda, aku tak fikir UMNO pernah mengkhianati dan mengzalimi para muda mudi hari ini, semua terbela semua tersedia. Anak muda yang bersama PAS hari ini hanya dimomokkan kata-kata kecewa dari pemimpin PAS yang dahulu rasa berdendam dengan UMNO. 


PAS jangan biarkan air amarah didalam diri pemimpin PAS terdahulu dan meracuni pemikiran kami anak muda. Negara ini akan kami ambil alih dari kalian, Mahukah kalian pergi meninggalkan kami dalam keadaan saling berdendam dan bermusuh musuhan sesama Islam?!
Sudah-sudah lah tu PAS, Hari ini Barisan Nasional masih kekal memerintah negara, PAS semakin nazak ditipu kafir harbi DAP. 


Benar atau tidak?!Nilaikan..

PAS kian terhakis dipergunakan oleh DAP, Nak bersuara pun tidak berdaya!!!!

Sumber daengselili

MELAYU JANGAN LUPA!!! CINA TETAP CINA!!!


Sebab Mengapa Seluruh Cina 'Swing' Undi Kepada Pembangkang, Termasuk MCA Dan Gerakan, Seluruh Melayu Islam Kena 'BEWARE' !!

Petikan dari risalah ini yang diterjemahkan ke dalam Bahasa Melayu yang bertajuk :


MALAYSIA, RAKYAT CINA, DAP DAN SELURUHNYA


Rencana ini akan mengingatkan kita semua supaya menyedari hakikat matlamat perjuangan bangsa Cina Malaysia. Malaysia harus berada dalam didikan Cina mulai masa ini telah meningkat maju hingga dapat menguasai pelbagai aspek pembangunan dan ini diakui oleh pemimpin Melayu sendiri.

Orang Cina telah banyak mencapai kejayaan dan kekayaan. Wang ringgit sudah tidak menjadi masalah lagi. Kita dapat MEMBELI KERAKYATAN DENGAN HARGA RM50 SAHAJA.

Saya ingin menyatakan bahawa kaum Cina patut bersepadu DEMI MERUNTUHKAN BANGSA MELAYU.Dahulu kini atau masa akan datang Malaysia akan berada di dlaam tangan bangsa kita, bangsa kita bangsa Cina.

PEMIMPIN MELAYU AMAT LEMAH DAN BANYAK YANG PANDAI BERLAGAK DARIPADA MENJAGA KEPENTINGAN BANGSA SENDIRI.

Maka dengan adanya kesempatan ini perjuangan kita berhasil dan kemenangan dalam 20 arena politik dan tenaga sukarela kita. Ayuh... kita hapuskan hasrat murni sesetengah pemimpin Melayu agar kedudukan kita tidak terjejas dan bangsa MELAYU TERUS MUNDUR DI BAWAH TELUNJUK KITA.

Kita tanamkan sikap boros, murah hati dan suka memberikan pinjaman wang kepada bangsa Melayu agar mereka akan memuji tindakan kita dan mereka memuji orang Cina kaya dengan ilmu psikologi dan wang ringgit yang dapat menenggelami mata orang Melayu.

Hingga kini undang-undang diberi dan dibubarkan suara kita adalah utama. Pada masa ini, ramai pemimpin yang takut akan suara-suara kita tetapi orang yang paling kita takuti ialah DR MAHATHIR yang sekarang ini di belakang kerajaan.

Mari kita bersatu padu demi keuntungan dan perniagaan yg menjadi bidang bangsa Cina mulia.

MULA-MULA­ KITA TUMPANG NEGARA ORG KEMUDIAN KITA JAJAH DENGAN CARA YG BERKESAN DAN RAPI. SEMUA PEMIMPIN DAP ADA MATLAMATNYA. INI MUNGKIN DALAM DUA ATAU TIGA PILIHANRAYA LAGI

KEMUDIAN KITA AKAN BERKUASA SEPENUHNYA DAN AKAN MEMECAH-BELAHKAN PEMIMPIN MELAYU YANG BODOH ITU.

Pemimpin orang Melayu itu sama seperti mereka berniaga iaitu modal banyak tetapi bodoh tidak mendapat keuntungan. Rancangan bangsa Melayu bodoh dan dikatakan tidak berjaya lembab, kerja lambat dan banyak menggunakan wang dan ini merugikan mereka sendiri.

SIKAP DENGKI ORANG MELAYU SENDIRI SEMAKIN MENINGKAT DAN MENYERONOKKAN KITA.Kita bangsa Cina jangan sayang wang ringgit kerana ini SENJATA KITA UTK MENGUASAI EKONOMI MALAYSIA dan kita cuba sedaya upaya utk menjatuhkan perniagaan mereka.

Sehingga kini kita telah menjatuhkan 15% daripada perniagaan mereka.Kita mesti berjuang dan menjaga kaum kita. Kita jadikan orang Melayu kolot dan bodoh macam Papua New Guinea (macam org asli, macam orang binatang).

Kemudian kita beri ubat dan racun agar mereka khayal dan asyik serta lahap pada orang Melayu. Biar kita bertolak ansur secara bangsa kita dan berpura2 hormat kepada mereka dan memanggil mereka Tuan atau Encik agar mereka kembang bontot (bangga).

Apatah lagi kalau kita memuji-muji mereka. KALAU PERLU MASUK ISLAM PUN TAK MENGAPA…Ini boleh jadi lebih baik kerana dapat menjalankan dakyah dalam diam-diam tanpa disyaki.

Kita buat-buat percaya kepada agama mereka dan membiarkan mereka merasa bahawa kita menghormati mereka.Inilah senjata kita iaitu menjaga anak-anak kita dan generasi kita dari lembah DADAH kerana dadahlah yang merosakkan akhlak manusia.

KITA GUNAKAN DADAH UNTUK MEROSAKKAN ORANG MELAYU yang BAKAL MEMIMPIN NEGARA MEREKA HINGGA…sahaja hampir 60% kemajuan ini tercapai dgn selamat dari ilmu orang Melayu akan pudar dan tidak akan berguna lagi kerana dipengaruhi dadah yg kita beri

Dalam 10 hingga 15 tahun lagi cerdik, pandai Melayu akan hilang dan generasi akan datang semuanya akan lemah dan hilang ilmu mereka.

SAYA RASA TAKUT, DENGAN ILMU TAUHID DAN BATIN, TETAPI TELAH HILANG DAN DISEBABKAN FITRAH KITA. BIAR ILMU MEMPERTAHANKAN MEREKA YANG HANDAL-HANDAL ITU AKAN BERPECAH BELAH DAN SETERUSNYA KITA BUNUH ORANG MELAYU DAN KITA PECAH-BELAHKAN MEREKA DGN MENGGUNAKAN DAKWAH KERANA MEREKA BERPEGANG KEPADA DAKWAH AJARAN MEREKA YANG MUDAH DIPESONGKAN.


Ternyata kita telah Berjaya melakukan dgn mengelirukan pemimpin ABIM dan melagakan dengan “PAS”. Dengan ini kita dapat memecahkan parti PAS dan UMNO. Mungkin. Kita memecahkan pemimpin sama-sama mereka dalam kelompok yang lebih kecil lagi.


Sabah dan Sarawak akan berpecah dari Malaysia atas angkara kita dan di bawah pimpinan Mahathir yg telah tua dan mementingkan diri sendiri. Maka kita akan menjadikan Malaysia Negara kita apabila beliau tiada dan di sinilah berlakunya punca keruntuhan mereka seperti mana TUN ABDUL RAZAK DAN TUN DR. ISMAIL ORANG KUAT MELAYU yang telah tiada.


Kita harus aktif dengan persatuan kita dan dari persatuan kita berdamping dan dapat tahu apa yg harus berlaku demi cita-cita kita. Di sekolah sudahpun Guru-guru Cina memupuk rasa benci kalau boleh membunuh bangsa Melayu.

Sepandai-pandai Melayu akhirnya Melayu hilang.Dari pandai-pandai murid melayu, hanya 20% hingga 30% yg berjaya. Lihat di hospital lebih 80% terdiri dari kaum Cina. Oleh itu ramai dapat menolong kita bergembira dan berusaha lagi supaya tidak terbuang peluang ini.


RAHSIA KERAJAAN, RAHSIA POLIS MAHUPUN TENTERA, KITA USAH RISAU, KERANA KITA ADA ORG DALAM.

PEREMPUAN, JUDI, ARAK DAN DADAH SEMUA DAPAT MEMBANTU KITA… Adakah saudara Cina tidak bersemangat berganding bahu dgn saya?

Saya yakin ini adalah benar. Orang Cina terkenal dengan sikap bersatu padu dan berkelompok dari dulu lagi.Marilah kita sama-sama berjuang di samping pemimpin Cina yg berkaliber.


DAP akan menjadi kuat, jadi kita akan mewujudkan semua semangat datuk nenek kita terulung di Malaysia.Pemimpin-pemimpin hebat kita sedang berusaha mahu menawan negeri Melayu yang kuat.


Ini adalah Johor. Bila yang paling kuat ditawan, negeri yang lain akan lagi senang. Kita pun sudah diberi bantuan Singapore.

Kita dahulu yg pandai bersyarah di Melaka dahulu. Marilah kita memuji perjuangan Hang Li Poh dan laksamana Shing Ho Yang berjaya memikat dan membuktikan ada raja melayu dahulu yg senang diperdayakan dengan ramai orang Cina ke Melaka.

Inilah perjuangan kita.Saya sangat berharap agar semua orang Cina menumpaskan hak orang Melayu kepada hak org Cina. Bangunlah bangsa Cina dengan apa sekalipun walaupun terpaksa melakukannya dalam paksaan.

Kejayaan kita berasaskan kerjasama serta persefahaman bangsa Cina yang sememangnya cerdik pandai….Ke arah matlamat kita:…. MALAYSIA HAK ORANG CINA 10 TAHUN LAGI PERHATIAN Orang - orang Melayu insaflah dgn catatan ini, drpd hamba Allah yg cintakan agama, bangsa dan tanahair.

PANAS !!! Tsunami Pula Landa Politik MalaysiaAssalamualaikum dan salam sejahtera

Keputusan Pilihanraya Umum ke-13 telah diketahui oleh kita semua, yang mana ALLAH telah mentakdirkan MALAYSIA masih lagi dipegang oleh BARISAN NASIONAL. YANG KHAWARIJ masih selayaknya bergelar KHAWARIJ. 

PRU 13 ini juga menjelaskan polarisasi kaum di Malaysia semakin menebal selain menunjukkan wujudnya politik 'KUDA MENGKUDA' yang sedang berlaku terutama sekali di pihak yang bergelar PAKATAN.
Ternyata teori 'PIL KUDA' yang diperkenalkan oleh HADI AWANG tepat pada sasaran apabila menyaksikan negeri PAS kedua selepas KELANTAN iaitu KEDAH TUMBANG KEPADA KERAJAAN PERSEKUTUAN MALAYSIA. Ini satu bukti bahawa PAS sebenarnya TIDAK KUAT dan TIDAK DOMINAN dalam arus politik ISLAM dan MELAYU. PAS ternyata sebagai parti 'cukup rasa' dikalangan Pakatan.

Kegagalan PAS dan PENINGKATAN KERUSI DAP menunjukkan SIAPA yang MENJADI TUNGGANGAN SIAPA.


Maka dengan itu, kami rasa sudah tiba masanya kita, ORANG ISLAM DI MALAYSIA bersatu kembali atas dasar AQIDAH. 

Kami juga menyeru umat ISLAM memberhentikan segala persengketaan dan perselisihan. Ayuhlah kita fokus kepada pembanggunan AGAMA, BANGSA dan NEGARA kita yang tercinta. 

KEPUTUSAN PENUH PRU 13 PERAK!!!

Barisan Nasional 1) Kenering 2) Tampan 3) Selama 4) Kubu Gajah 5) Batu Kurau 6) Alor Pongsu 7) Trong 8) Kamunting 9) Chenderoh 10) Lubok Merbau 11) Lintang 12) Manjoi 13) Hulu Kinta 14) Bukit Chandan 15) Manong 16) Pengkalan Baharu 17) Belanja 18) Bota 19) Tualang Sekah 20) Chenderiang 21) Ayer Kuning 22) Sungai Manik 23) Kampung Gajah 24) Pasir Panjang 25) Pangkor 26) Rungkup 27) Changkat Jong 28) Slim 29) Behrang 30) Pengkalan Hulu 31) Temengor

Parti Keadilan Rakyat 1) Kuala Kurau 2) Kuala Sepetang 3) Teja 4) Simpang Pulai 5) Hutan Melintang

PAS 1) Sungai Rapat 2) Titi Serong 3) Changkat Jering 4) Gunung Semanggol 5) Selingsing

DAP 1) Kepayang 2) Bercham 3) Buntong 4) Pokok Assam 5) Aulong 6) Jalong 7) Canning 8) Tebing Tinggi 9) Pasir Pinji 10) Jelapang 11) Menglembu 12) Tronoh 13) Pantai Remis 14) Malim Nawar 15) Keranji 16) Setiawan 17) Pasir Pendamar 18) Sungkai

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...