Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday 24 September 2012

~UPSI Menang Majoriti Tanpa Bertanding - Tanda Mahasiswa Belaan Pakatan Makin Suram Di Universiti Tanah Air~

Menurut info 23 dari 29 sudah dimenangi semasa penamaan. Maka benarlah wajar sugul Adam Adli semasa demo 13 September 2012 yang lalu menjadi bukti kenyataan ini.

Lihat wajah beliau diambil dari blog PPUM di sini : http://umb-ppum.blogspot.com/2012/09/prkampus-harapan-aspirasimahasiswa.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Di merata tempat kemenangan demi kemenangan memihak kepada AspirasiMahasiswa atau AM. Dengan situasi nasional menunjukkan kacau bilau di dalam pentadbiran 'GodFather' mereka maka saat PRKampus kali ini turut memberi kesan kepada pengundia di tempat mereka.

Terkini PAS dikecam hebat isu Hudud, PKR isu jet peribadi selepas bas jutaan ringgit, selain DAP yang terpaksa berlutut meminta maaf isu hina umat Islam pertahan Nabi Muhammad saw.

Lumrahnya manusia akan berfikir dan mengambil info dari semua sumber yang dipercayai.

Apatah lagi mahasiswa yang telah terbukti mempunyai kecerdikan belajar tentu matang mengkaji siapakah yang akan mereka sokong dalam pemilihan MPP.

Tahniah kepada yang menang dan demi keamanan jangan kita sokong mahasiswa yang suka buat kekacauan dan mencipta rusuhan melanggar peraturan.

Semoga Malaysia akan sentiasa aman dengan generasi beradab tinggi keluaran IPT yang bakal menjadi pelapis kepimpinan hari ini pada masa akan datang.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...