Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday 29 November 2012

~GEMPAR!!!SCANDAL TPM DIDEDAH~

SWEET ... SWEET JE TPM KITA NI KAN HAHAHAH....BUKAN APA SEBENARNYA CUME NAK KONGSI SAAT MANIS TPM KITA BERSAMA ISTERI TERSAYANG BELIAU...MEMANG TERBAIK LAR TPM...


JANGAN TAFSIR YANG BUKAN 2 PULAK!!

~GEMPAR!!MENGAMUK DI PWTC APA KES NI!!!~


HAH NI KUT YANG MENGAMUK DI PWTC TENGAH HARI TADI..APA SEBENARNYA BERLAKU NI 

YANG SEBENAR BELIAU BUKAN DATANG NAK MENGAMUK BEB TAPI SEBENARNYA BELIAU DTG NK PROMOSIKAN BUKU TENTANG NUAR TENTANG PLURARISME AGAMA..


~ANAK JATI MALAYA:SEKITAR PETANG DI PWTC~

MEMANG MERIAH GILER DEKAT PWTC SAMPAI ANAK JATI TERJUMPA SEORANG PELAKON DICELAH-CELAH ORANG RAMAI .MEMANG TABIK SAMA LU DATUK.TIAP2 TAHUN NI LAR ORG KUAT UMNO YG SENTIASA MEMBERIKAN SOKONGAN KUAT PADA UMNO

SAYAP WANITA UMNOSEKITAR PWTC SENTIASA PENUH DGN ORG...


HUH ARTIS TU!!!MEMANG TERBAIK LER ...RELEKS JE ...

~WAJAH 2 WAJAH DI PWTC~


Pwtc 2 

 pemerhati perhimpunan. Hj. jusoh dari Bachok, Kelantan.

Pwtc 1

Pwtc 3

Pwtc 4


Pwtc 5

Pwtc 6


Pwtc 7


Pwtc 8OTAI2 UMNO...HEHEH

Pwtc 10

~LENSA ANAK JATI MALAYA DI PAU 2012~

HABIS LAH LEPAS NI...MESTI DEPA AKAN KATA GAMBAR YANG ANAK JATI MALAYA SIARKAN DALAM BLOG NI MERUPAKAN EDIT...HEY PEGI M LAR...INGAT AKU KESAH...

YANG PENTING ORG UMNO ORG YG BERSOPAN LAGI BERADAB BUKAN MACAM DEPA KENE JAGA NGN TUT PON TAK TERKAWAL...HEHE BEBEL LEBIH PLK

ALHAMDULILLAH SOKONGAN SEMAKIN MANTAP


RAMAI GILER WEI...PENUH PWTCDS NAJIB SEDANG BERUCAP

~Bantuan Kemanusian Gaza Kali Ke-2 Di Lancarkan Di PWTC #PAU2012 ~

Kuala Lumpur 28 November- Hari ini Kelab Putera 1 Malaysia telah mengadakan satu Majlis Pelancaran "Road To Gaza : Human Mission" di PWTC dan pelancaran tersebut telah di sempurnakan Ketua Penerangan UMNO Malaysia, Datuk Ahmad Maslan selepas mendapat persetujuan dari Perdana Menteri Malaysia, YAB DS Najib Razak bagi membantu Rakyat Palestin yang di tindas Rejim Israel untuk menghadapi musim sejuk yang bakal tiba di Palestin.

Dalam sidang media tersebut, Dato Azeez Rahim menyatakan misi yang di lakukan Kelab Putera 1 Malaysia akan membawa bekalan bantuan kepada rakyat Gaza di dalam menghadapi suasana musim sejuk seperti selimut, bahan makanan yang akan di beli di Mesir serta Gaza dan ubat-ubatan yang telah di beli di Malaysia.

Menurut Dato' Azeez Rahim Sebanyak USD 150 ribu telah di belanjakan Kelab Putera 1 Malaysia untuk membeli ubat-ubatan di Malaysia.

Selain dari membawa bekalan bantuan kepada penduduk di Gaza, Dato Azeez Rahim melalui Kelab Putera 1 Malaysia juga akan membawa sebanyak 30 doktor sukarelawan di dalam misi kemanusiaan tersebut bagi membantu Kelab Putera 1 Malaysia memberi bantuan kepada penduduk Gaza yang memerlukan bantuan.

Dalam misi bantuan kemanusiaan ke Gaza kali yang ke 2 ini , satu badan NGO, Gerakan Belia 1 Malaysia juga akan turut tampil bersama Kelab Putera 1 Malaysia di dalam menyampaikan misi kemanusian di Gaza, Palestin.

Menurut Presiden Gerakan Belia 1 Malaysia, Shahrul Nasrun Dato' Kamarudin, badan NGO terbabit akan bawa bersama 5 orang doktor sukarelawan bagi membantu Kelab Putera 1 Malaysia di Gaza dalam misi tersebut.

Bagi misi kemanusiaan kali ini, Duta Mesir ke Malaysia dan Duta Palestin ke Malaysia, Abdelaziz Abughoush juga akan memberi kerjasama bagi membantu memudahkan perjalanan misi kemanusiaan tersebut.

~PAU 2012:APA UNIVERSITI UMNO~Teman tertarik dengan cadangan Perwakilan Wanita Perak agar sebuah universiti Umno ditubuhkan bagi melahirkan lebih ramai pemimpin negara pada masa depan.  Teman ghase pun perlu jugak sebab parti-parti komponen yang lain dah ada universiti sendiri seperti MCA dan MIC.  Apa salahnya jika UMNO pun menuntut benda yang sama.  Sepatutnya dari dulu lagi.  UMNO adalah parti dominan dan sepatutnya UMNO yang boleh buat keputusan sendiri.

Ketua Wanita Bahagian Kampar, Datin Normah Hanum Ibrahim berkata, Umno perlu mengambil peluang ini bagi membentuk siswa-siswi berjiwa patriotik yang benar-benar sayangkan negara. (mStar Online).  Mengapa tidak!  Inilah masa UMNO mengambil peluang memastikan anak-anak Melayu tidak tercicir untuk menara gading.  Susah sangat ke?  Itu kome pikio la dan bahas dalam dewan le..heeee....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...