Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday 22 June 2013

PERANGAI MACAM SETAN !!! PEGAWAI DBKL DIPUKUL OLEH PESERTA BLACK 505


Pegawai DBKL dipukul oleh peserta Black 505 apabila pegawai tersebut sedang menjalankan tugasnya. Pegawai tersebut dikatakan cuba membuka khemah peserta himpunan di Padang Merbok.


Cubaan peserta mendirikan khemah di padang tersebut telah memaksa DBKL bertindak kerana telah melanggar Akta Perhimpunan Aman 2012 yang melarang peserta mendirikan khemah di tempat awam.

AJM tidak terkejut kerana perhimpunan kali ini dijangka akan mendapat provokasi daripada peserta.  Buatlah undang-undang yang paling ketat sekalipun, tetap akan dilanggar dan tidak diendahkan oleh golongan ini.

TERKINI !!! GAMBAR ALLAH LAKNAT PERHIMPUNAN BLACKOUT505 DI KUALA LUMPUR !!!

OLEH Budak SRI KINTA:
Hairan orang yang kononnya mengangkat rukun iman percaya kepada qada dan qadar rupanya mereka inilah yang sebenarnya makhluk jahat yang mempertikaikan qada dan qadar Allah s.w.t

Beringatlah! Insaflah wahai teman! Tolak perhimpunan haram 505...


PANAS !!! FOTO AWEK SEKSI DI HIMPUNAN BLACK OUT ???


KINTA MENJERIT:

Terkini !!! #PdgMerbok226 - Orang-Orang Asli Pula Digunakan Berdemo Untuk Hajat Anwar??? #Black505


Siapa yang membawa Orang-Orang Asli ini ke KL? Berapa la bayaran yang dibayar kepada mereka? Sungguh Terdesak mereka2 ni?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...