Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday 3 July 2013

WAJIB BACA !!! ZAMBRY MAKIN GILA SEHINGGA SANGGUP TIPU RAKYAT PERAK TENTANG PEMBERIAN TANAH PADA DR SUBRA!!!

Aku kali Ini akan terus membongkarkan apa kegiatan Si Zambry yang telah membuat kan Rakyat Perak mengamuk dan tidak percaya dengan apa yang telah Zambry Lakukan pada penyokong UMNO dan Rakyat Perak Khususnya.

Kali Ini rakyat Perak dikejutkan dengan isu pemberian tanah oleh Zambry kepada Dato Dr Subra,untuk pengetahuan kome juga perkara ini telah dilaporkan sendiri oleh Org UMNO yg begitu rapat dengan ZAmbry,Jeng jeng jeng,Siapakah dia.??? Penulis terpaksa merahsiakan identiti beliau atas sebab keselamatan beliau tahulah kan Zombie kalau dia mengamuk macam mana kan,abis urat dahi terkeluar,kih kih kih

Ayuh Kita berbalik pada Tajuk,Siapa Dr Subra Sebenarnya,Besar sangatkah jasanya pada negeri Perak ini .Dibawah ini adalah Preenscreen yang ANAK JATI MALAYA boleh selitkan utk paparan pembaca.


Kalau Korang Nak Tahu Lebih Lanjutnya Sila KLIK Boodak Benteng untuk lebih info tentang pemberian tanah ini


MOHON PM MALAYSIA BACA INI!!! DERITA KETUMBUHAN OTAK , MURID 10 TAHUN MAHU JUMPA PM DAN TUN M @NajibRazak @MukhrizMahathir


Ajm begitu tersentuh membaca satu artikel dari blog Aktivis Pendang berkenaan dengan  mengenai berita seorang murid sekolah berusia 10 tahun yang mengidap ketumbuhan otak berketurunan siam yang berhasrat menemui Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan Tun Mahathir.

Menurut Senator Datuk Boon Som Inong , Beliau adalah Kongkiat Bun Song , 10 Tahun tidak dapat meneruskan persekolahannya kerana perlu menjalani rawatan kemoterapi dan dioterapi serta rawatan susulan setiap hari di Hospital Perubatan Universiti Malaya.

 Kanak-kanak ini telah menjalani 2 pembedahan bagi mengeluarkan ketumbuhan di otaknya dan mungkin pertemuan dengan Perdana Menteri dan Tun Mahathir dapat memberi semangat untuknya melawan penyakit tersebut. 

Adik Kongkiat yang bercita-cita mahu menjadi doktor, mahu segera sembut dan dapt kembali ke sekolah di Subang Jaya. Kongkiat anak kedua dari 3 beradik adalah anak kepada pasangan Bun Song I Wan , 37 yang berkerja sebagai pemandu lori dan Channa Isin , 34 , suri rumah berasal dari Pendang, Kedah .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...