Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday 14 June 2013

TERKINI !!! MURAH-MURAH!!! TANAH UNTUK DIJUAL !!!


Tanah Untuk Dijual


Tanah pertanian

1. Mukim Sungkai Daerah Batang Padang 100 ekar
1 Ekar RM60k

Tanah perumahan

2. Mukim Hulu Kinta Daerah Kinta 30 ekar
1 Ekar RM400k

PM saya ,Serius Buyers Only

KENYATAAN BANGANG GUAN ENG???
Dalam kita sibuk dengan bangunan UMNO yang runtuh tu, Guan Eng pun datang 'enterframe' nak sibuk sekali. Malangnya bahasa Guan Eng ni, lebih kurang apek jual sayur kat pasar!!

Guan Eng yang dikatakan typo tu, dikutuk teruk oleh pengamal media sosial. Seorang Ketua Menteri boleh guna perkataan sebegitu? pehh memang lawak laa..

Lepas teruk di kutuk, Guan Eng pun mengubah bahasanya.. he he..

Seorang Ketua Menteri Pulau Pinang, masih gagal menguasai bahasa Melayu, bahasa rasmi negara Malaysia. Orang macam Guan Eng ni layak ka jadi KM Penang?

Lepas ni, penasihat atau pembantu Guan Eng perlu bawa dia pi kelas bahasa Melayu. Suruh Guan Eng belajar bahasa Melayu dulu, sebelum dia sekali lagi memalukan dirinya apabila salah mengunakan perkataan yang sepatutnya, atau dia salah eja. he he he..

Guan Eng punya lawak membuatkan berita bangunan UMNO Penang yang runtuh ni, tengelam dengan lawak jenaka Guan Eng yang buta bahasa Melayu. he he he..

Itulah gelojoh dan gopoh sangat tak sabar nak kutuk UMNO, sampai boleh salah taip. Ingat tak kita pada pemilihan CEC DAP pun kata salah taip. He he...

Ingat DAP atau Lim Guan Eng Ingat SALAH TAIP. He he he...


kredit to ANTI SEMUA SALAH UMNO

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...