Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday 30 November 2013

MACAM HARAMJADAH!!! RAOPPPPPP MEMANG HAUK BETUL LEBIHNUTAMAKAN MEDIA CHINA DARI MEDIA MELAYU YG TERANG MENYOKONG UMNOHebat benar UMNO sebagai sebuah parti keramat orang-orang Melayu Islam menjaga syarikat-syarikat media milik bangsa Cina. Tidak kurang daripada 6 tempat media disediakan bagi kemudahan wartawan-wartawan

Aku geram gila kenapa media cina diutamakan , apa peranan setiausaha Agung Umno iaitu Dato Raof yg sebenarnya ini. Aku paling bengang bila rakan 2 aku tidak diberi peluang berada di dewan himpunan . 

Sudah2 la jaga cina yang tak reti langsung berterima kasih kepada kita . Sudah2 lah . Apa lagi Cina mahu , kali ini kritikkan aku nak tuju terus pd su agung Umno terus .. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...