Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday 19 May 2013

BERITA GEMPAR !!! Terkini! Harga Minyak Turun La!!! Menyesal Tak Undi PR !!!


Pakatan Rakyat hari ini mengesahkan bahawa semua harga minyak akan diturunkan sebanyak 50 sen se liter, di semua stesen minyak yang terletak di negeri negeri yang ditadbir oleh Pakatan Rakyat. Negeri negeri yang terlibat adalah Pulau Pinang, Kelantan dan juga Selangor.

Perkara ini disahkan oleh setiausaha , selepas selesai sahaja Mesyuarat Majlis yang berlangsung di Shah Alam sebentar tadi.

Majlis Presiden dalam Mesyuarat nya petang tadi, sebulat suara bersetuju untuk menghapuskan cukai yang dikenakan pada premis premis syarikat minyak, dengan itu harga minyak manpu diturunkan sebanyak 35 peratus untuk setiap kategori akan berkuatkuasa pada pukul 12 malam ini.

Sumber itu juga menegaskan, penurunan harga tersebut juga akan dapat dinikmati oleh semua kenderaan yang mengisi minyak di stesen tersebut walaupun tidak menpunyai no pendaftaran negeri .

Berikut adalah senarai minyak yang terlibat dengan penurunan harga, 1.Minyak Angin 2.Minyak Senyonyong 3.Minyak Gamat 4.Minyak Dagu 5.Minyak Pengasih. 

Waduh waduhhh, rajin laa mung ni menbaca.JANGAN MARAH YA!!

PANAS !!! CER TENGOK KOMEN BAPA MAHASEWEL ADAM ADLI Ni!!

Mahasewel Adam Adli kini sedang merengkok dalam lokap kerana kebebalan pemikiran mentahnya. Bukan sahaja menghasut rakyat untuk memberontak dan merusuh, beliau juga telah menyusahkan ramai orang, termasuklah bapaknya sendiri.

Namun, seperti yang kita maklum, keluarganya memberi sokongan penuh perjuangan sesat anaknya itu.

Dalam akaun facebook bapanya Halim Hamid, beliau mengemaskini perkembangan terkini anak malangnya itu.

Menurutnya, beliau kini berada di hadapan balai polis menantikan keputusan kes pendakwaan anaknya.
Sebelum itu, beliau mengucapkan terima kasih kepada macai-macai tiga suku yang terus menyokong perjuangan sesat anaknya itu.GAY DISERANG !!!! MALAYSIA BILA PULAK???TBILISI, Georgia - Kumpulan besar penunjuk perasaan anti-gay meleraikan perhimpunan kumpulan homoseksual di Georgia dan Rusia yang jelas menunjukkan penentangan mendalam terhadap kegiatan songsang itu.

Paderi dan ribuan rakyat Georgia merempuh halangan polis yang melindungi kira-kira 50 peserta perhimpunan Hari Antarabangsa Menentang Homofobia di sebuah dataran di Tbilisi, semalam.

Mereka berarak sambil membawa sepanduk dengan slogan ' Hentikan Propaganda Homoseksual di Georgia' dan tidak di bandar kami' sekali gus memaksa kumpulan kecil aktivis gay melarikan diri ke dalam bas.

Kira-kira 28 orang termasuk anggota polis dan wartawan cedera dalam pertempuran antara dua kumpulan itu.

Sementara itu, di bandar St. Petersburg di Rusia, satu himpunan agresif yang kebanyakannya disertai lelaki melempar bom asap ke arah halangan polis sambil menghina golongan homoseksual.

Sebuah kumpulan besar penggerak kempen gay turut terpaksa melarikan diri ke dalam bas hanya beberapa minit selepas memulakan perarakan mereka.

''Stalin akan menunjukkan kepada anda dan membuang semua (gay) ini,'' jerit seorang lelaki yang berpakaian samaran ketika para aktivis bergegas melarikan diri.

Sikap benci terhadap golongan gay di Rusia dan negara-negara bekas Soviet banyak dibentuk oleh polisi era-Stalin yang menyaksikan perbuatan liwat boleh dihukum penjara sehingga lima tahun.

Kebangkitan Gereja Ortodoks Kristian yang mengatakan homoseksual adalah berdosa juga mempengaruhi tindakan itu.- Utusan Online

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...