Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday 2 July 2013

POLITIK PERAK !!! RAKYAT PERAK HARUS BACA !!!! KENAPA RAKYAT PERAK PERLU TOLAK ZOMBIE SELEPAS PRU INI???


Mungkin Aku dan Rakan Blogger aku iaitu Blogger Budak Benteng akan dipanggil org yang tidak mengenang budi.Tetapi tahu kah kome sebab apa kami lakukan macam ni.Kami tidak mahu rakyat mudah tertipu dengan ketrampilan Zambry tentang kebobrokkan yang telah dilakukan olehnya selama dia menjadi Menteri Besar Perak.


Untuk pengetahuan kome,Gerakkan Anti Zombie(Zambry) ini adalah satu gerakkan yang telah bergerak sejak dari 2008 lagi.Pelbagai masalah yang mereka hadapi antaranya ada yang telah dipecat kerana tidak bersetuju dgn apa yg telah Zombie Lakukan di Perak.

Untuk pengetahuan Pihak terbabit,aq berani istiharkan diri aq sebagai Penyokong Gerakkan Anti Zombie Batch ke 2,Yes memang aq tak terlibat secara totally semasa PRU 2008 .Aku sebagai seorang mahasiswa berasa begitu terkilan apabila mendengar sendiri cerita org yg terlibat dalam Gerakkan Ini.

Dari luarnya memang kita nampak elok,tetapi dari dalamnya kita jangan mudah tertipu kerana apa aku berkata sedemikan,sejarah politik Perak dikejutkan dengan si Hanapiah Man telah diberi jawatan untuk menjaga war room Perak ,disini aku ingin mempersoalkan kenapa perlu diberikan pada orang Bekas2 PKR yang amsuk UMNO ,apa Ingat org UMNO Tak pandai2 ke Dalam Bidang NI?

Sampai Biler Orang UMNO nak Kene tipu dengan Golongan Ini.Ohhh I see patut la dia dilantik sbg Pengarah War Room kan dulu si Zombie tu Org Anwar maklumlah org yg terlibat secara langsung dalam mengedar borg PKR . Oh patut lah.Tak percaya tengok gambr kat bwah  ini ,gambar si Hanapiah Man dlm Majlis PKN.

Layakkah dia dilantik sedangkan ramai lagi orang UMNO yg Layak menggelapai War Room

Nantikan Entri yang lain apa yang telah zambry lakukan di Perak.Bersama kita Tolak Zombie di Blog Anak Jati Malaya di Lain Masa.

PANAS !!! GAMBAR MASJID DIPIJAK OLEH ORANG RAMAI D PASARAYA!!!
Secara Jujurnya apabila Anak Jati Malaya melihatkan akan gambar Ini terasa diri ini dihina seperti mana Org Islam Dipijak .Gambar yg memaparkan satu Pasaraya yg telah meletakkan sticker atau alas kaki gambar masjid bersama ucapan Selamat Hari Raya di atas lantai setiap pintu masuk pasar raya berkenaan mendapat bantahan orang ramai.Ini kerana, tindakan mereka itu seolah-olah menggalakkan orang ramai memijak masjid, sekaligus dianggap satu penghinaan kepada umat Islam.

Sampai Bilakah perkara sebegini akan terus dibiarkan Anak Jati Malaya begitu mengharapkan satu tindakkan drastik oleh Pihak berwajib termasuk pihak pasaraya tersebut agar mengambil langkah inisaitif bagi mengekang masalah ini dari terus berlaku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...