Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday 16 August 2013

"FUCK ALL MALAY DOG"...APA PATUT ORANG MELAYU BUAT KALAU JUMPA ANAK HARAM INI??


Ni sekoq lagi anak haram Red Bean Army yang sengaja nak menghuru-harakan negara dengan menghina bangsa Melayu..


Jika di rujuk FB anak haram ni, dia adalah peminat Pakatan pembangkang dan juga Red Bean Army..Menurut Mazidul, Anjing seperti Robert Loft ini hanya berani berselindung di sebalik ikon. Menyalak tidak berkesudahan kerana dia tahu tindakan Suruhajaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia bukan sepantas kilat.


Kenyataan dicatatkan di laman sosial itu ternyata mampu mengeruhkan hubungan antara kaum di Malaysia.


Tetapi tidak mengapa, orang Melayu memang diketahui terlalu kaya dengan kesabaran. 

PANAS DAN TERKINI !!! BANGUNAN TEATER DI RAJA SHAH ALAM: SATU LAGI PROJEK GAJAH PUTIH KHALID GAGAP??? BENARKAH


SATU lagi projek gajah putih Khalid Gagap yang hanya melepaskan batok di tangga. Selepas memperolehi projek pembinaan yang bernilai jutaan ringgit, Bangunan Teater Di Raja, Shah Alam dibiarkan begitu sahaja dengan tiada tanda-tanda kerajaan negeri menggunakan aset yang telah terbina.

Bangunan yang telah siap sejak 5 tahun lalu dikatakan tidak pernah digunakan selepas perasmian bangunan tersebut. Daun-daun kering serta sampah sarap bersepah di laman hadapan bangunan bagaikan tidak pernah ada orang yang memasuki kawasan tersebut.

Bangunan ini hanya gah sebagai kawasan melepak bagi golongan muda dan mat rempit yang turut menjadikan dataran Shah Alam sebagai tempat berkumpul. Walaupun pintu pagar berkunci, bermangga namun orang awam bebas keluar masuk melalui parking yang disediakan.

Pengawal keselamatan yang sepatutnya diupah untuk menjaga bangunan juga tidak kelihatan. Umpama bangunan ini didirikan hanya sekadar mengambil hati rakyat dan Sultan Selangor tanpa memberi apa-apa faedah kepada rakyat Selangor khususnya.

Agak-agak berapa percent Khalid Gagap dapat dari projek gajah putih ni???

PANAS!! KEBIMBANGAN TUN M BERKENAAN SYIAH DI MALAYSIA ??? AWAS !!!

Dipetik dari : Malaysia Chronicle / The Malaysian Insider

Ajaran Syiah yang semakin menular di dalam negara dibawa bertujuan menimbulkan pergaduhan, kata bekas Perdana Menteri ,Tun Dr Mahathir Mohamad dalam sidang media hari ini sempena perhimpunan NGO membantu Palestin di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC).

Dr Mahathir berkata, rakyat Malaysia sudah berpecah kerana pelbagai fahaman politik dan isu penularan ajaran Syiah memberikan lebih banyak kesan buruk kepada masyarakat Muslim dalam negara.

"Di Malaysia, kita sudah berpecah kerana politik Sekarang kita ada pula Syiah dan Sunni.

"Syiah dan Sunni mesti bergaduh pastinya, mengapa mereka memiliki cara berbeza dalam menterjemahkan fahaman Islam kalau bukan untuk gaduh," kata Dr Mahathir apabila disoal mengenai fahaman Syiah yang semakin menjadi kontroversi di Malaysia.

Dr Mahathir yang juga Pengerusi Yayasan Keamanan Global Perdana (PGPF) menyifatkan Malaysia sebagai sebuah negara yang bertuah kerana majoritinya adalah penganut Sunni berbanding negara Arab yang ketika ini bergelut dengan kancah perang saudara akibat berlainan fahaman.

Baca Lagi SINI

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...