Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday 30 October 2012

~DAH LA SESAT...MERAPU PULAK TU~


KLIK GMBR TUK BESAR
AGAK-AGAK KORANG SEMUA LAR KAN MANA DIA BELAJAR YEW SEBENARNYA...SIAPA YANG JADI GURUNYA YE..

Betapa sedih bila terbaca di Facebook ada kenyataan yang cuba menghina nama suci Allah swt. Adakah ini yang dikatakan perjuang oleh pihak Pembangkang? Apakah hal ini harus berlaku dalam keadaan sekarang?

Ayat "Sahaja aku korbankan BN dalam PRU 13 nanti...ikhlas kerana ALLAH taala" itu sudah jelas membuktikan bahawa orang yang mengeluarkannya itu dari pihak pembangkang, jadi rasanya kita semua sudah nampak dengan jelas apa motif "posting" tersebut.

Sangat sedih dan terhina bila nama suci Allah dipermainkan demi parti yang hanyalah hal duniawi. Jika ingin berlawan sekalipun, janganlah terlalu taksub sehingga ada perkara yang tidak sepatutnya pun digunapakai.

~KONA BARING PUNYA PASAL..!!!~

DAH LAMA RUPANYA TAK UPDATE BLOG...PATUT LAR BERSAWANG JE KAN...HEEHEHEHE....GERAM,MARAH SEMUA ADA. MANA KAN TIDAK KUTUK POLIS BERAT SEBELAH LAH ITU LAH INI LAH TAPI REPORT JUGAK KES KAT POLIS...NI LAH NAMANYA CAKAP TAK SERUPA BIKIN...

GERAM PON ADA..TIAP-TIAP HARI ADA JE USAHA UTK MELAGA-LAGAKAN PIMPINAN UMNO PERAK .ANTARA KATA YANG ANAK JATI BOLEH PETIK DR BLOG BOODAK BENTENG ADALAH "Mereka sengaja mereka reka cerita berkenaan adanya calon calon MB akan dicantas kerana mahu meletakkan calon pro Dato Seri Najib. Walhal kesemua ahli ahli umno adalah penyokong kuat Dato Seri Najib dan Tan Sri Mahyudin juga adalah penyokong yang paling kuat Mempertahankan kepimpinan Dato Seri Najib."RASANYA TAK PERLU LAH JAGA TEPI KAIN KELUARGA ORG..KELUARGA SENDIRI KAN ADA...

LEBIH  MEMERANJATKAN LAGI APABILA ISU RUMAH PERAK YANG TELAH DIJAWAB OLEH BLOGGER PERAK CYBER TROOPERS DAN BICARA PERJUANGAN TELAH DITUDUHKAN DAN TELAH MENGELUARKAN RAHSIA KERAJAAN NEGERI PADAHAL KITA NAK MENEGAKKAN CERITA YANG SEBENAR TENTANG ISU YANG SENGAJA DIGEMBURKAN OLEH SS TU.


HA NAK BERITA LEBIH SENSASI ADA DIBAWAH NI
-http://kinta-menjerit.blogspot.com/2012/10/apa-punyer-bodoh-piang-kau-ni-salman.html
-http://budakbenteng.blogspot.com/2012/10/salman-budak-suruhan-nizar-panik-buat.html
-http://daengselili.blogspot.com/2012/10/pas-perak-fitnah-satu-ibadah.html

~KJ MENGAMUK SAKAN SAMPAI MENJERIT-JERIT???~


KUALA LUMPUR – Anggota Parlimen Rembau Khairy Jamaluddin menyifatkan kerajaan negeri Selangor hipokrit kerana membangkitkan isu penjana tenaga bebas (IPP) dan tol lebuh raya, tetapi pada masa sama mereka mempunyai kepentingan dalam syarikat terlibat dalam kedua-dua aktiviti itu.

Khairy, yang juga Pengerusi Pemuda Barisan Nasional dan Ketua Pemuda Umno, berkata walaupun kerajaan negeri pimpinan pakatan pembangkang sering mengkritik tindakan kerajaan Persekutuan dalam isu IPP dan tol, namun ia masih mempunyai kepentingan dalam IPP generasi pertama, syarikat Genting Sanyen (Malaysia) Sdn Bhd dan Lebuhraya Shah Alam (Kesas).

“Mereka mengkritik, menentang tetapi pada masa sama menerima keuntungan dividen daripada pelaburan IPP tersebut… ini menunjukkan mereka hipokrit, langsung tidak apologetik.

“Walaupun pelaburan tersebut dilakukan sebelum pembangkang mengambil alih Selangor, tetapi sudah empat tahun mereka tadbir, tiada sebarang usaha diambil oleh pakatan pembangkang untuk melupuskan pegangan saham atau pelaburan dalam Genting Sanyen, ” katanya kepada pemberita di lobi Parlimen di sini Selasa.

Beliau berkata jika secara prinsipnya mereka tidak setuju dengan pelaburan tersebut, sewajarnya mereka melupuskan saham berkenaan.-- Bernama

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...