Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 25 November 2012

~2 HARI LAGI PERHIMPUNAN AGUNG UMNO 2012~

HAH MESTI TERTANYA2 KAN TENTANG LAMBANG NI??

SERIOUSLY SEJUJURNYA ANAK JATI MALAYA TIDAK MERASA SABAR MENJELANG PERHIMPUNAN AGUNG UMNO 2012.CONFIRM BEST PUNYA.SERONOK SATU HAL,PENGALAMAN SATU HAL...

DAN YANG PASTI DISANA NANTI PASTI KITA AKAN TERJUMPA BERBAGAI2 RAGAM MANUSIA DISANA.KALI INI HASRAT ANAK JATI KALAU BOLEH INGIN BERGAMBAR BERSAMA PARA PIMPINAN UMNO KHUSUSNYA BERSAMA DATO' SERI MOHD NAJIB,TUN MAHATHIR SERTA BEBERAPA NAMA LAIN.JIKA ADA ALHAMDULILLAH,MUNGKIN REZEKI BUAT ANAK JATI KALI INI.

TAPI TAHUN NI ANAK JATI MALAYA TIDAK PERGI BERSEORANGAN KALI NI ANAK JATI BERSAMA RAKAN-RAKAN DARI PERAK CYBER TROOPERS YANG MERUPAKAN BLOGGGER PRO UMNO BN PERAK.DIANTARANYA CHIF SAYA SENDIRI IAITU SEKUPANG DUA,BLOGGER PARANG PEDANG , BLOGGER DAENG SELILI , SERTA BEBERAPA LAGI BLOGGER PCT YANG TURUT SAMA DALAM KERANGKA LAWATAN KAMI...HEHEH...FORMAL PULAK..

SEBENARNYA ANAK JATI PUN TAK SANGKA SEBENARNYA ,SEKUPANG DUA BANYAK MEMBANTU KAMI YANG BARU DALAM DUNIA BLOGGER NI,KHUSUSNYA ANAK JATI SENDIRI,SERTA BUDAK SRI KINTA .CHIF BANYAK TOLONG KAMI,PALING TERHARU DIA SANGGUP BERSUSAH PAYAH KERANA INGIN MEMBERI PELUANG PADA KAMI SEMUA UNTUK MEMBUAT LIPUTAN SECARA LANGSUNG TENTANG PERKEMBANGAN PERHIMPUNAN AGUNG UMNO NANTI.

APA YANG KAMI AKAN LAKUKAN DISANA .ITU YANG JADI PERSOALANNYA SEKARANG..KAMI DARIPADA BLOGGER PERAK CYBER TROOPERS AKAN MENEMURAMAH SECARA LANGSUNG TERHADAP PIMPINAN UMNO PERAK KHUSUSNYA..WOW MEMANG PENGALAMAN..

HAH KEPADA YANG BERHAJAT UTK BERJUMPA NANTI BOLEH LAH JUMPA DISANA NANTI YE.MALAM-MALAM LEPAK NGETEA KE..

TERIMA KASIH PERAK CYBER TROOPERS SERTA RAKAN-RAKAN BLOGGER PERAK CYBER TROOPERS SERTA CHIF SEKUPANG DUA.

INSYALLAH SELAGI ADA HAYAT DIKANDUNG BADAN,BUMI MALAYSIA AKAN KAMI PERTAHANKAN...HIDUP HIDUP..HIDUP UMNO!!HIDUP HIDUP..HIDUP UMNO!!HIDUP HIDUP..HIDUP UMNO!!

                                                                        

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...