Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 25 November 2012

~AHLI PARLIMEN BELIA...WOOWWW!!!~


BAYANGKAN APABILA RATA-RATA ANTARA YANG BERUMUR LINGKUNGAN DIANTARA 18-40 TAHUN DUDUK DI KERUSI DI PARLIMEN MEMBENTANG SESUATU USUL YANG DIBANGKIT.WOW MEMAMG HEBAT.

ANAK JATI MALAYA YAKIN LANGKAH YANG DIAMBIL OLEH KERAJAAN MEMPERKENAL KAN KONSEP KEPADA BELIA IAITU PARLIMENT BELIA ADALAH SATU LANGKAH BIJAK KEPADA BELIA YANG BETUL MEMINATI BIDANG POLITIK INI.

SEJUJURNYA KALAU ANAK JATI SENDIRI DIBERI PELUANG MENJADI WAKIL BELIA DI PARLIMEN SUDAH TENTU PERTUKARAN MAKLUMAT DAN ISU SEMASA DAPAT DIKONGSI BERSAMA-SAMA DIANTARA WAKIL2 PARLIMEN BELIA.

PALING BEST KONSEP YANG DIPERKENALKAN DI PARLIMEN BELIA INI MENYAMAI DENGAN KONSEP DI DEWAN RAKYAT SAMA SEPERTI MEMBENTANG USUL,MEMBAHAS USUL DAN SETERUSNYA MELULUSKAN USUL YANG DIBANGKIT.WOOWWW MEMANG TERBAIK.

TETATPI SATU JE PERSOALAN YANG INGIN DITIMBULKAN ADAKAH JIKA MAHASISWA YANG BERMINAT AKAN TETAP DIBAWAH PEMANTAUAN AKTA UNIVERSTI KOLEJ UNIVERSTI.DAN DISINI KITA PERLU LIHAT APA KESANNYA PADA MAHASISWA ITU SENDIRI.

BAGI YANG BELUM MENDAFTAR BOLEH LAH MENDAFTAR DI LINK YANG INI: http://interaktif.kbs.gov.my/parlimenbelia/
DAN  YANG INI

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...