Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday, 11 December 2012

~GEMPAR!! Mangsa Pertama Terkena Radiasi LYNAS!!~

Korang lihat sendiri betapa beraninya orang kampung Gebeng yang tak takut mati seperti Cina dan pencacai Himpunan Hijau . Siap boleh pegang lagi nadir bumi yang didakwa merbahaya oleh puak-puak pembangkang.

Kesimpulannyq nadir bumi Lynas ini sebenarnya tak merbahaya pun seperti didakwa pembangkang . Mereka hanya mahu politikan isu ini bagi membolehkan berarak seperti Himpunan lalat Hijau .

Yang tak tahannya kini puak cacai PR duk spin kata Nadir Bumi tu selamat tapi yang tak selamatnya sisa bahan buangan pulak dah..Aduhaii lawak babi betul la cacai PR ni dulu kata nadir bumi tu yang tak selamat.La ni duk spin kot lain pulak..Hoi cacai korang taktau ke yang tempat sisa buangan tu dibuat ikut spesifikasi..

Korang tu bukan pakar dalam bidang ni so tak payah la nak tunjuk pandai..Kalau pandai korang taklah jadi cacai PR..PR ni suka cacai yang bodoh boleh kena kencing saja.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...