Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday, 7 January 2013

20 NGO Berang dgn Guan Eng!!!


SERI ISKANDAR 6 Jan. - Lebih 20 pertubuhan bukan kerajaan (NGO) di negeri ini mengecam kenyataan Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng yang mendesak kerajaan membenarkan penggunaan kalimah Allah untuk kitab Bible versi bahasa Melayu.

Seiring dengan bantahan itu, pertubuhan berkenaan membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah Perak Tengah pagi ini mendesak pihak berkuasa menyiasat kenyataan tersebut dan mengambil tindakan tegas ke atas Ketua Menteri Pulau Pinang itu.

Antara NGO yang terlibat adalah Mimbar Permuafakatan Ibu Bapa Malaysia (Mapim), Majlis Belia Daerah Perak Tengah, Gerakan Belia 4B Malaysia kawasan Parit dan Persatuan Sepak Takraw daerah Perak Tengah.

SUMBER

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...