Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday, 7 January 2013

PERLU BACA: PARASIT SEBENAR DALAM AGENSI JABATAN KHIDMAT MASYARAKAT!!! MENTERI BERKENAAN PERLU BACA

Agaknya kita boleh labelkan orang yang kerja kerajaan ni sebagai jenis yang tidak tahu bersyukur kut.Bukan apa masa mengundi kau undi pr tetapi apabila kerajaan bg insentif ke apa ke.Kau orang yang pertama duduk paling depan ambil benda ni.

Kenapa lar kerajaan tak bertindak tegas dalam hal ini,Anak Jati Malaya baru sahaja menerima aduan dari seorang rakan facebook iaitu ALI bukan nama sebenar.Dalam chat tadi kami ada menyentuh soal isu parasit didalam kerajaan.nak jelas klik gmbr.

Daripada perbincangan teman dengan Ali bukan nama sebenar tadi,beliau juga ada memperkatakan didalam chat tadi bahawa daripada pengarah,timb pengarah 1,pen pengarah semuanya adalah org pr sendiri termasuk pegawai kebajikkan daerah kinta dan beberapa org staff di pejabat Teluk Intan sendiri.

Menurutnya lagi memamng tidak wajar mereka berada di kerusi tersebut,bukan apa apabila kerajaan membuat sesuatu penyampaian ,mereka ini lah akan sengaja melengah 2 kan pemberian kemudian rakyat akan marah kepada kerajaan kononnya mereka tidak membuat apa2 kerja.

Jadi sebagai media,tugas Anak Jati Hanya menyampaikan keluhan yang terbuku dihati2 rakyat yang inginkan perubahan drastik diperingkat setiap agensi2 kementerian khususnya JABATAN KHIDMAT MASYARAKAT.Anak Jati begitu mengharapkan tulisan blog ini dapat dibaca oleh pihak yang bertanggungjawab.

TERIMA KASIH SALAM 1 MALAYSIA

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...