Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday, 11 January 2013

KBS Bukan KBS yang diwarwarkan pembangkang !!!.. Tahniah KBS !!!


Semalam anak jati berkesempatan menghadiri satu majlis iaitu majlis sembang santai dan ramah mesra yang telah berlangsung di restoran Nasi Kandar Mustafa Pulau Pinang.Kehadiran yang boleh anak jati letak kan mencecah 200 orang yang terdiri daripada pelbagai kaum.


Antara tetamu VIP yang hadir adalah menteri belia & sukan YB. DATO’ SRI AHMAD SHABERY CHEEK, Ketua Pengarah Jabatan Belia Negara Pn. Hjh. Hatipah Binti Ibrahim, Pengarah Belia & Sukan En. Zakaria Bin Kasa & juga pegawai2 kanan Belia & Sukan. Paling memeriahkan majlis adalah kehadiran dua pelumba Negara HAFIZ SYAHRIN (MOTO2) & NABIL JEFFRI (F3).
Ternyata kejayaan mereka menjadi kebanggaan belia2 malaysia terutama belia yang hadir di program ini.


Bukan itu sahaja anak jati boleh memberi link yang akan membuat liputan secara langsung..KLIK SININo comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...