Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 6 February 2013

Budak Melayu Islam wajib pertahan negara.

Disaat anak-anak muda kaum Cina berlumba-lumba untuk mendapatkan hak masing-masing menerusi kuasa undi, anak muda Melayu pula bersikap sebaliknya. Mereka menganggap politik tanahair terlalu kotor sehingga mereka melabelkan politik sebagai POLITAIK dan bagi mereka siapapun yang berkuasa mereka masih tetap anak muda biasa, masih akan menikmati apa yang sedang mereka nikmati sekarang..tapi hakikatnya keadaan akan punah sekiranya Pakatan Rakyat yang didominasi DAP memerintah... bacalah Anak muda... fikirlah...

Ya, politik itu kotor. Ramai anak melayu kita hari ini jika bercakap mengenai politik akan menutup mata. Tapi, tahukah anda bahawa anda bakal merempat di tepi jalanan kerana politik? Tahukah anda bahawa kemungkinan bahawa Melayu akan kehilangan kuasa kerana politik? Tahukah anda bahawa Islam akan terlucut daripada posisi agama rasmi Malaysia kerana politik? Tahukah anda bahawa Malaysia akan terjual sekali lagi dan kembali dijajah kerana politik? Politik ialah perisai terakhir agama, bangsa, dan negara kita.

Tapi, seberapa banyak anak Melayu yang terus jadi BUTA dan PEKAK, serta BISU jika politik menyapa telinga mereka. Jangan bising kalau hak kamu kena LANYAK kerana kamu sendiri merelakan diri untuk dicacatkan haknya. :)No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...