Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 27 February 2013

Najib Tandatangan Perjanjian apa ???


Kerajaan Malaysia sentiasa komited dalam memastikan perlaksanaan satu proses pilihan raya yang bersih dan adil di negara ini. Beberapa transformasi yang telah dilakukan oleh Suruhanjaya Pilihan Raya kebelakangan ini seperti pengenalan perlaksanaan dakwat kekal dan menambah baik proses undi pos, sekali gus menjadikan prinsip demokrasi kita menjadi semakin kukuh. 

Hari ini, kita telah bersetuju untuk terus memastikan proses pilihan raya negara kita bersih dan adil dengan mengikuti sistem demokrasi standard antarabangsa. Saya berasa bangga selepas menandatangani Ikrar Integriti Pilihan Raya dan sebaik selepas nama calon-calon yang mewakili Barisan Nasional (BN) pada pilihan raya umum akan datang diumumkan, saya akan pastikan kesemua mereka menandatangani ikrar tersebut.

Berita Penuh:SINI

1 comment:

  1. Salaam Tuan... Mohon linkkan blog saya http://kitcaiping.blogspot.com/ saya dah linkkan blog tuan ke dalam blog saya... Terima kasih Tuan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget