Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 27 February 2013

Tubuh Pasukkan Khas Wanita?Wanita Barisan Nasional (BN) menubuhkan pasukan khas dari rumah ke rumah bagi memberi penerangan serta menangkis tohmahan dan fitnah pembangkang, terutama ketika pilihan raya yang sering disasar kepada suri rumah.

Pengerusi Wanita BN Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil berkata pewujudan pasukan itu penting kerana kunjungan dari rumah ke rumah memberi kesan ketara dalam mempertingkat sokongan rakyat.

“Jentera pilihan raya Wanita BN kini berada di fasa terakhir, dan kita perlu lipatgandakan usaha bagi menangkis tohmahan dan fitnah yang dilempar pembangkang.

“Pembangkang sudah ketandusan isu dan hanya bersandarkan fitnah dan tohmahan untuk meraih sokongan rakyat. Kita mesti ingatkan pengundi supaya mengundi bukan mengikut emosi ataupun mengikut fitnah pembangkang, tetapi demi masa depan negara,” katanya kepada pemberita selepas perasmian program ‘Gelombang Biru’

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...