Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 17 February 2013

ROS akan serbu DAP??


 

Pendaftar Pertubuhan (ROS) boleh memulakan siasatan terhadap DAP berikutan parti tersebut gagal mengemukakan laporan ekoran kesilapan dalam pengiraan undi pemilihan Jawatankuasa Eksekutif Pusat (CEC).

Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein berkata tarikh akhir bagi DAP mengemukakan laporan adalah pada Jumaat (semalam).

"Saya dimaklumkan ROS sekarang ini sudah boleh membuat siasatan kerana laporan berkaitan DAP ini dibuat semalam.

"Cuma saya difahamkan mungkin ada isu lain yang boleh disiasat ROS, kesahihan jawatan-jawatan tertentu dalam DAP, pemilhan didalam proses mereka memilih pemimpin," katanya kepada pemberita dalam sidang media selepas merasmikan Majlis Penutup Jelajah Anak Malaysia (Semenanjung) di Putrajaya di sini hari ini.

Seterusnya:Artikel Penuh

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...