Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 10 March 2013

BALA Selepas Menghina Pejuang Negara Yang Terkorban !!!



Mahcam shiyal !!!

Petang semalam kawan aku dimaklumkan oleh blogger PaperWaris tentang seorang pegawai TUDM menghina arwah wira-wira yang gugur dalam krisis Lahad Datu dan memperkecilkan kebolehan PDRM.

Printscreen berkenaan diberikan beserta maklumat peribadi pegawai terbabit.

Alih-alih lepas tu blogger PaperWaris whatsapp kawan aku bagitau yang pegawai TUDM ni accident !!!



Sekitar petang tadi aku tengok banyak Facebookers share printscreen dari FB page seorang mangkok taik yang juga seorang penjawat awam dalam TUDM. 

Printscreen pedas tu der. 

Banyak pihak tak berpuas hati dengannya.

Tak kurang ada jugak yang mendedahkan butiran peribadi beliau. 

Dari alamat rumah, no telepon hinggakan ke no plet kereta beliau. 

Bagi mereka ini, mangkuk tahik kurang ajar seperti ini perlu diberikan pengajaran yang setimpal atas penghinaan beliau kepada arwah polis yang terkorban dalam insiden Lahad Datu.

Aku dengar-dengar dia ni agen PKR, dapat masuk TUDM pun sebab pakai kabel saja. 

Aku tak tuduh haa~ 

Anyway kalau korang baca printscreen dia memang panas der.. 


Pergghh~ 

Gila babi si lahanat anak haram ni kutuk polis-polis yang dah meninggal tu, siap kata penghargaan yang diberikan adalah sia-sia. 

Tulisan kecik sangat? Klik la gambar tu nak besarkan.. adehhhh~

Tapi Allah tu maha kaya.... baru saja aku disajikan dengan gambar kereta Honda Biru dia yang shining berkilat-kilat....

Tiba-tiba aku dapat satu lagi gambar masuk ke email aku di mana kereta dia yang berkilat-kilat tadi dah ditimpa satu kemalangan yang agak teruk :



Ini real ni der !! 

Aku ada tertanya-tanya jugak adakah kejadian ni superimpose, kejadian sebenar atau beliau dikatok ? 

Jawapan yang aku terima rupa-rupanya beliau terlibat kemalangan di Perak tadi. 

Perghhh~ CASH Allah bayar kat duniaaa tuuuu....

Orang macam nilah yang memburukkan nama penjawat awam yang lain, mangkok jamban sialan ni patut dipecat sahaja. 

Dek kerana nila yang setitik inilah habis semua pegawai TUDM terpalit nama. 

Si mangkok jamban ni menulis kononnya tenteralah lebih hebat. 

Aku rasa tentera pun malu dengan statement mangkok sekor ni.

Hidup dalam Malaysia, bekerja sebagai penjawat awam yang menjaga keselamatan negara, bekerjasama dengan anggota keselamatan yang lain, tapi masih ada yang perangai macam budak tak cukup umor dalam mengatakan aku ni lebih terer dari kau. 

Ini semua POYO der~ aku ludah sikit muka lu laa~ TUIHHHH~

Lagi... BACA SINI...

Itulah bangang sangat.. kalau dah macam pakatan haram tu perangai pun macam haram jadah la jugak !!!

Kan... Allah bayar cash derrr... Hamekkaw...!!!




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget