Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday, 22 March 2013

Terkini !!! Agbimuddin Kiram sudah cabut lari ke selatan Filipina ???Ketua pengganas, Agbimuddin Kiram sudah melarikan diri ke selatan Filipina meninggalkan pengikutnya sejak 11 Mac lalu, seminggu selepas Ops Daulat dilancarkan.

Perkara itu disahkan Panglima ATM, Jeneral Tan Sri Zulkifeli Mohd Zin pada sidang akhbar di sini hari ini.

Beliau berkata, maklumat itu diperoleh hasil risikan pasukan keselamatan yang mendapati ketua pengganas itu kini bersembunyi di pulau kecil di selatan Filipina bagi mengelak ditangkap pasukan keselamatan negara berkenaan.

Katanya, Agbimuddin dipercayai bersembunyi daripada dikesan pengikutnya di selatan Filipina kerana bimbang keselamatannya terancam berikutan tindakan meninggalkan kumpulan pengganas pimpinannya di FELDA Sahabat.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...