Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday, 12 April 2013

Apa Kes NI !!! Polis DIperbudakkan ???


Hanya Tujuan Menghias,

Video yang memaparkan dua orang lelaki berbeza yang berhadapan kemungkinan disaman oleh polis trafik dan mengunakan pelbagai cara dan penjelasan dari segi fizik untuk mematahkan hujah hujah dari polis trafik tersebut.

Menurut sumber, video ini memang sengaja dirakam atau dalam ertikata lain dilakonkan untuk tujuan pengiklanan. Namun apa sebenarnya tujuannya? Kebijaksanaan boleh menyelamatkan seseorang dari disaman dan sekaligus menunjukkan kebodohan anggota-anggota Polis Malaysia?

Menggunakan terma-terma fizik yang kedengarannya boombastik hingga membuatkan polis terkedu. Begitu merendah-rendahkan tahap akademik anggota polis bukan? Dalam salah satu video walaupun telah dilepaskan oleh pihak polis, namun lelaki tersebut tetap mengeluarkan kata-kata yang terpaksa dicensor.
Kredibiliti Polis Dipertikaikan.
Anda Boleh Nilai Sendiri. DISINI

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget