Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 14 April 2013

PANAS BERAPI !!! Siapa Sebenarnya Wanita Ini yang Bersama #STOPAALI !!!???


'NO COMMENT1'

Itu yang ditegaskan oleh Cikgu Pa apabila ditanya berhubung video lucah membabitkan dirinya dengan seorang wanita di bilik hotel. Sebaliknya kes tersebut diserahkan kepada peguamnya, Awi Asmuni untuk sebarang tindakan undang-undang.

Walaupun terdapat berita yang mengatakan Cikgu Pa telah mengakui bahawa lelaki di dalam video tersebut adalah dirinya manakala wanita seksi bertubuh 'sedap dipeluk' itu pula adalah isteri mudanya, namun berita yang sama menunjukkan kemarahan Cikgu Pa terhadap PKR dan AMK.

Di sebalik tuduhan beberapa pihak bahawa UMNO-BN adalah dalang sebenar pembikinan dan pengedaran vcd lucah Cikgu Pa, namun berdasarkan sejarah, UMNO-BN terlalu BEBAL untuk tindakan sebegitu rupa. Yang pandai dan hebat dalam bidang perang saraf dan perang siber adalah PKR dan PAS sendiri!

Cikgu Pa dikatakan sedar dan mengetahui, ada di kalangan orang Pakatan Rakyat yang tidak sependapat dengan cadangan-cadangan yang dikeluarkannya, lantas mengambil jalan singkat dengan memalukannya di mata masyarakat awam.

Ada yang cuba menimbulkan persoalan, mengapa Cikgu Pa merahsiakan kehadiran isteri barunya dan mengapa pula menjadikan bilik hotel untuk melepaskan bebanan nafsu syahwatnya!

Jawapan untuk persoalan itu sebenarnya amat mudah, bukan semua perkara akan dan boleh dikongsi dengan ahli-ahli keluarga. Ada perkara yang boleh, dan ada perkara yang tidak boleh, terutama apabila ianya membabitkan poligami.

Benar atau tidak pengakuan Cikgu Pa seperti maklumat yang sampai kepada kami, itu tidak penting lagi. Sebaliknya yang terlebih penting ialah, apa yang berlaku kepada Cikgu Pa, menunjukkan dengan jelas kebusukan akal fikiran dan niat songsang PKR yang begitu tamak dan serakah dalam usaha mereka untuk menobatkan Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...