Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday, 10 May 2013

CINA DAPIG SEMAKIN MELAMPAU !!! HARAM JADOOO BETUL !!!



Cina dibawah ini memfitnah Sultan Mizan, kononnya baginda tuanku tidak terima/iktiraf keputusan PRU-13. Tapi yang kelakarnya, Tukang buat propaganda murahan ni mungkin tak sedar yang Baginda Tuanku Sultan Mizan Zainal Abidin yang juga Sultan Terengganu bukan lagi Yang di-Pertuan Agong Malaysia. 

Jom kita tengok muka cina tukang buat fitnah ini, nama dia Tan Ban Hwa.


Di bawah ini adalah facebook cina ini






Kalau tak percaya dengan bukti-bukti ni, silalah lawat  profile FB cina rasis ini di sini. Katanya orang Pantai Remis, Perak, orang Ngeh Koo Ham.


Baca Selanjutnya di sini

1 comment:

  1. Ini yang orang kata dah bagi betis nak kan peha.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget