Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday, 10 May 2013

PANAS !!!! MAHASISWA SERANG SYAITAN PENIPU RAKYAT !!!!
"SPR, Syaitan Penipu Rakyat"..jerit mahasewel yang kononnya tidak mewakili mana-mana parti..haha mangkok taik ni nak cerita gebang kat sapa dia tidak mewakili mana-mana parti..setahu rakyat Malaysia, kera dalam jagaan ni selalu muncul d himpunan huru hara yang d anjurkan pakatan haram jadah..

Nama Anang ke apa budak mabuk ni..kononnya pejuang rakyat..hahah RM150 hingga RM500 la sorang dapat jawabnya..upah pekik lolong..yang penting masuk paper..paper cina pun paper cina lah !

"..antara 30-50 orang termasuk media yang hadir.." keluhan yang amat kecewa dari kera jagaan pakatan haram yang ingatkan adala 300 ribu makhluk yang akan datang..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...