Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 8 May 2013

NAJIB PERLI WARTAWAN !!! PADAB MUKA KAU WARTAWAN!!!Kepada kaum Cina AJM nak ulang , ampa mau reti bila mana keputusan PRU13 tetap memihak kepada Barisan Nasional.Jangan lupa apabila kaum Cina swing , Melayu dan India yang menyokong Pakatan Haprak juga mengundi pembangkang .. UMNO dan Barisan Nasional tetap menubuhkan kerajaan.

Ampa mau ingat !! Rakaman diatas jelas membuktikan kepimpinan negara YAB Datuk Seri Najib kini faham dan beliau pasti akan melakukan sesuatu.

Jangan lupa satu perkara , seluruh jentera maya yang selama ini menyokong perjuangan UMNO akan pastikan bangsat yang tak reti berterima kasih bakal menerima nasib yang setimpal dengan lakonan dan pembohongan ampa.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...