Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 3 July 2013

WAJIB BACA !!! ZAMBRY MAKIN GILA SEHINGGA SANGGUP TIPU RAKYAT PERAK TENTANG PEMBERIAN TANAH PADA DR SUBRA!!!

Aku kali Ini akan terus membongkarkan apa kegiatan Si Zambry yang telah membuat kan Rakyat Perak mengamuk dan tidak percaya dengan apa yang telah Zambry Lakukan pada penyokong UMNO dan Rakyat Perak Khususnya.

Kali Ini rakyat Perak dikejutkan dengan isu pemberian tanah oleh Zambry kepada Dato Dr Subra,untuk pengetahuan kome juga perkara ini telah dilaporkan sendiri oleh Org UMNO yg begitu rapat dengan ZAmbry,Jeng jeng jeng,Siapakah dia.??? Penulis terpaksa merahsiakan identiti beliau atas sebab keselamatan beliau tahulah kan Zombie kalau dia mengamuk macam mana kan,abis urat dahi terkeluar,kih kih kih

Ayuh Kita berbalik pada Tajuk,Siapa Dr Subra Sebenarnya,Besar sangatkah jasanya pada negeri Perak ini .Dibawah ini adalah Preenscreen yang ANAK JATI MALAYA boleh selitkan utk paparan pembaca.


Kalau Korang Nak Tahu Lebih Lanjutnya Sila KLIK Boodak Benteng untuk lebih info tentang pemberian tanah ini


No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...