Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday, 14 September 2012

~:24 JAM SUDAH BERLALU:WIRA SEBENAR ADALAH BLOGGER SEKUPANG DUA~

DAH BERANI BUAT KENYATAAN MENJATUHKAN MARUAH BLOGGER SEKUPANG DUA SEKARANG NI SIAPA YANG TAKUT SEBENARNYA..TAK KAN DALAM MASA 24 JAM TAK BOLEH NAK BUAT KENYATAAN MAAF KUT..

SEKARANG NI WIRA YANG SEBENAR ADALAH BLOGGER SEKUPANG DUA ,TAHNIAH DARIPADA ANAK JATI MALAYA.SEKARANG KITA TGK APA BLOGGER SEKUPANG DUA AKAN BUAT PADA SI YB SEORANG TU...KIH KIH KIH KIH...

24 JAM BAGI ANAK JATI MALAYA SATU TEMPOH YANG PANJANG...PALING KURANG KER HANTAR LAR WAKIL MINTA MAAF KE......PALING MUDAH BUAT SIDANG MEDIA UTK POHON MAAF SECARA TERBUKA!!


WIRA KITA YANG SEBENAR ADALAH BLOGGER SEKUPANG DUA !!!
TAHNIAH !!!

1 comment:

  1. Cina komunis ni mana berani kalau lawan melayu dia akan mampus ... hari dia ada kuasa tapi hari esok belum tentu ... jangan cuba nak cabar orang melayu bangsat punya cina komunis balik lah kenegara asal keturunan cina yaitu NEGERI CINA kalau tak tahu nak hormat bangsa melayu yang banyak berkorban pada bangsa asing yang ada di bumi malaysia ini.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...