Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday, 12 February 2013

Di Sebabkan BR1M, Pencacai Pakatan Haram Bakal Di Saman Ketua UMNO Bahagian Langkawi


Gambar inilah yang sedang disebarkan oleh para pencacai cybertroopers dan bloggers pakatan kononnya Dato Nawi Adun Kuah merangkap Ketua Bahagian Umno Langkawi sedang menyampaikan bantuan BR1M kepada warga Burma di Langkawi..

Pencacai cybertroopers pakatan ni sengaja mereka reka cerita kononnya memang ada warga Burma dapat bantuan dari Kerajaan..Baca print screen dibawah..


Akhirnya tuan badan yang dimaksudkan iaitu Dato Nawawi Ahmad masuk memberi komen bahawa dakwaan yang dibuat ini semuanya fitnah dan satu pembohongan..

Penjelasan yang diberikan Dato Nawi dibawah ini membuatkan pencacai pakatan diam dan akibatnya, Dato Nawi akan bawa isu ini kepada peguam Umno untuk ambil tindakkan seterusnya kepada pencacai pencacai pakatan..


Sumber :- Medan Tempur

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...