Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday, 26 February 2013

Penerima BR1M bencikan Lagu Negaraku??Itulah yang berlaku kepada anak muda kita hari ini yang telah dihasut, difitnah sehingga membenci lagu Negaraku sendiri.

Kejadian ini berlaku di dewan Carsem sebentar tadi semasa pemberian Bantuan Rakyat 1 Malaysia kepada anak muda yang disampaikan oleh YB Dato Hamidah Osman Adun Sungai Rapat.

Sungai Rapat Online mengenalpasti ada beberapa anak-anak muda yang tidak membuka mulut langsung semasa nyanyian lagu negaraku beramai-ramai.

Ini menunjukkan matlamat pakatan pembangkang sudah sampai iaitu memusnahkan mentaliti anak muda daripada menyayangi lagu negara sendiri. Ini dengan sendirinya mereka membenci negara Malaysia dimana disinilah mereka dilahirkan dibesarkan dan mereka mungkin akan mati juga di Malaysia.


Berita Penuh

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...