Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday, 11 March 2013

Gambar Ngeri Mayat Komando Yang Patut Tian Chua Tengok! Sandiwara Hotak Kau!Gambar atas adalah gambar mayat anggota keselamatan negara yang dibunuh dengan kejam oleh pengganas Sulu. Ditawan dan dipenggal kepala tanpa ada berperikemanusiaan. Pengganas Sulu ini lah yang mahu dipertahankan oleh Tian Chua Celaka! Mayat anggota keselamatan negara yang disiat-siat macam binatang, masih lagi mendakwa Insiden Berdarah Lahad Datu sebagai sandiwara UMNO. Kepala HOTAKKKK KAUUU!!!! 

Elok tangkap Tian Chua dan hantar pergi Lahad Datu jadi umpan pengganas Sulu. Kita tengok macamana pengganas Sulu siat-siat daging Tian Chua untuk dimakan...Hingga menjilat jari...ptuiiii!!!!

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...