Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday, 7 March 2013

LAPORAN TERKINI KRISIS PENCEROBOHAN LAHAD DATU 7 Mac 2013??


2.20 ptg - Heli Nuri yang Membawa PM DS Najib Razak2.10 ptg - PM dibawa melawat lokasi krisi dengan kenderaan pacuan 4 roda2.00 ptg - Jawatankuasa Majlis Fatwa Kebangsaan - Anggota keselamatan (Beragama Islam) yang terkorban dalam insiden pencerobohan di Sabah tergolong dalam SYAHID AKHIRAT!!!!

- AMIN YA RABBAL 'ALAMIN.


1.35 ptg - PM DS NAJIB RAZAK tiba di Felda Sahabat Residence sebentar tadi. Sedang diberi taklimat oleh KPN, PAT dan Menteri berhubung genjatan senjata Sultan Sulu.


1.15 ptg - Keluarga Kiram Turut memohon Kerajaan Malaysia Mengambil Tindakan yang sama bagi mengelakkan lagi pertumpahan darah.

Mereka bersedia mengambil pulang ahli keluarga sekiranya diterima Malaysia


1.00 ptg - Jamalul Kiram (Sultan Sulu) mengumumkan gencatan senjata sebelah pihak kira-kira pukul 12.30 tengah hari waktu tempatan (waktu Malaysia).

12.40 tgh hari - Lagi gambar-gambar amatur dari lokasi


12.30 tgh hari - Pihak media menanti-nantikan ketibaan YAB PM

- Gambar oleh jurugambar amatur / orang awam sekitar kawasan operasi
No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...