Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 3 March 2013

SEORANG PEGAWAI RISIK PDRM DIBUNUH, TIGA YANG LAIN DITAWAN DAN DIKHUATIRI JUGA TELAH DIBUNUH!!!BERNAMA baru melaporkan, seorang anggota keselamatan terkorban dalam pertempuran dengan kumpulan penceroboh di Kampung Selamat, Semporna jam 8 malam tadi.

Seorang pegawai polis yang dikatakan berpangkat Supritendan dan bernama Ibrahim dari Bukit Aman telah dibunuh. Manakala tiga anggota yang lain telah dijadikan tebusan dan dikhuatiri juga telah dibunuh oleh lanun-lanun Sulu.

Kampung Selamat, Semporna lokasi insiden terletak 150 kilometer dari Kampung Tanduo, Felda Sahabat 17, Lahad DAtu di mana lanun-lanun Sulu sedang dikepung.

Menurut maklumat, lanun-lanun Sulu itu telah menyerang pasukan risikan di atas sebatang titi.

Setakat ini, Ketua Polis Negara sekadar membuat pengumuman tentang tembak-menembak di Semporna tetapi tidak memberikan sebarang details.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...